ASKON, üyelerinin kurumsallaşmasını güçlendiriyor

GÜNDEM 28.05.2018 - 16:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2682+ kez okundu.
 

ASKON, üyelerinin kurumsallaşmasını güçlendiriyor

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Giresun Şube Başkanı Kadir Başat Çolak, gazetemizi ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'a faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
ASKON Başkanı Çolak, "Derneğimiz ülkemizin ve dünyamızın adalet temelinde yeniden şekillendirilmesi için haklı zenginlikler üreten bir kuruluştur" dedi. ASKON'un üyeleri arasında sosyal, ticari ve milli şuuru geliştirme özelliğine sahip olduğunu belirten Başkan Çolak, "Derneğimiz, üyelerinin kurumsal altyapılarını güçlendirmektedir. Aynı misyonu paylaşan ulusal ve uluslar arası kuruluş ve müteşebbislerle sağlıklı ilişkiler kurarak, iş çevrelerinin yararlanmasını sağlayacak platformlar ve fırsatlar oluşturmaktadır. İşbirliği alanları ve projeleri üreten derneğimiz, ülkemiz ekonomisi ve müteşebbislerinin ulusal ve uluslar arası alanda en güçlü ve ilk akla gelen temsilcilerinden olma özelliği sağlar" diye konuştu.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Giresun Şube Başkanı Kadir Başat Çolak, gazetemizi ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız'a faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

ASKON Başkanı Çolak, "Derneğimiz ülkemizin ve dünyamızın adalet temelinde yeniden şekillendirilmesi için haklı zenginlikler üreten bir kuruluştur" dedi.

ASKON'un üyeleri arasında sosyal, ticari ve milli şuuru geliştirme özelliğine sahip olduğunu belirten Başkan Çolak, "Derneğimiz, üyelerinin kurumsal altyapılarını güçlendirmektedir. Aynı misyonu paylaşan ulusal ve uluslar arası kuruluş ve müteşebbislerle sağlıklı ilişkiler kurarak, iş çevrelerinin yararlanmasını sağlayacak platformlar ve fırsatlar oluşturmaktadır. İşbirliği alanları ve projeleri üreten derneğimiz, ülkemiz ekonomisi ve müteşebbislerinin ulusal ve uluslar arası alanda en güçlü ve ilk akla gelen temsilcilerinden olma özelliği sağlar" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.