Asrın Tur’dan iftar programı

GÜNDEM 13.06.2018 - 17:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3608+ kez okundu.
 

Asrın Tur’dan iftar programı

Bulancak'ta faaliyet gösteren Asrın Tur Öğrenci Servisi ramazan ayı nedeniyle hem şoför arkadaşlarına hem de protokole iftar yemeği programı düzenledi.
Bulancak öğretmenevinde verilen iftar yemeğine Asrın Tur yönetim kurulu Başkanı Erkan Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile çalışanları da katıldı. Başkan Erkan Özkaya salon girişinde tek tek misafirlerini karşıladı ve 'Hoş geldiniz' dedi. Geniş bir katılımın olduğu iftar yemeğine Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç ve yönetim kurulu üyeleri, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, Muratlı Köyü Muhtarı Hayati Gayık ve davetliler katıldı. Öte yandan Başkanı Erkan Özkaya, iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek, “Şoförlük mesleğini icra eden arkadaşlarımızla geleneğimizi sürdürerek  ramazan ayında yine bir  araya geldik. Dertlerimizi ve sıkıntılarımızı konuştuk. Ramazanda birlik ve beraberlik, dostluk ve paylaşma duygusunun en üst seviyelere ulaştığı  bu günlerde bir bütün içinde olduğumuzu gösterdik. Daha Allah ömür verirse nice nice ramazanlarda bir araya aynı yerde gelmeyi düşünüyoruz. Beni kırmayarak buraya gelen tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi 
Bulancak'ta faaliyet gösteren Asrın Tur Öğrenci Servisi ramazan ayı nedeniyle hem şoför arkadaşlarına hem de protokole iftar yemeği programı düzenledi.

Bulancak öğretmenevinde verilen iftar yemeğine Asrın Tur yönetim kurulu Başkanı Erkan Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile çalışanları da katıldı. Başkan Erkan Özkaya salon girişinde tek tek misafirlerini karşıladı ve 'Hoş geldiniz' dedi.

Geniş bir katılımın olduğu iftar yemeğine Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç ve yönetim kurulu üyeleri, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, Muratlı Köyü Muhtarı Hayati Gayık ve davetliler katıldı.

Öte yandan Başkanı Erkan Özkaya, iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek, “Şoförlük mesleğini icra eden arkadaşlarımızla geleneğimizi sürdürerek  ramazan ayında yine bir  araya geldik. Dertlerimizi ve sıkıntılarımızı konuştuk. Ramazanda birlik ve beraberlik, dostluk ve paylaşma duygusunun en üst seviyelere ulaştığı  bu günlerde bir bütün içinde olduğumuzu gösterdik. Daha Allah ömür verirse nice nice ramazanlarda bir araya aynı yerde gelmeyi düşünüyoruz. Beni kırmayarak buraya gelen tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.