Asrın Tur'dan iftar yemeği

YAŞAM 23.06.2017 - 16:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3380+ kez okundu.
 

Asrın Tur'dan iftar yemeği

Bulancak'ta öğrenci servisi ve tur işleri yapan Asrın Tur işletmesi ramazan ayı için bir iftar yemeği verdi.
21 Haziran Çarşamba günü Bulancak öğretmenevinde verilen iftar yemeğine Asrın Tur yönetim kurulu Başkanı Erkan Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile çalışanları da katıldı. Başkan Erkan Özkaya salon girişinde tek tek misafirlerini karşıladı ve 'Hoş geldiniz' dedi. Geniş bir katılımın olduğu iftar yemeğine Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim müdür yardımcıları Nevzat Seyitoğlu, Turgut Hacınoğmanoğlu, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, Bulancak-Giresun Minibüscüler ve Taksiciler Kooperatif Başkanı Necmi Goloğlu, Bulancak Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Turhan Elitemiz, Bulancak Zabıta Müdürü Atay Güngör, Sevgi Tur Başkanı Temel Bakan ve davetliler de katıldı. Başkanı Erkan Özkaya, iftar yemeğine katılanlara teşekkür etti. 
Bulancak'ta öğrenci servisi ve tur işleri yapan Asrın Tur işletmesi ramazan ayı için bir iftar yemeği verdi.

21 Haziran Çarşamba günü Bulancak öğretmenevinde verilen iftar yemeğine Asrın Tur yönetim kurulu Başkanı Erkan Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile çalışanları da katıldı. Başkan Erkan Özkaya salon girişinde tek tek misafirlerini karşıladı ve 'Hoş geldiniz' dedi.

Geniş bir katılımın olduğu iftar yemeğine Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim müdür yardımcıları Nevzat Seyitoğlu, Turgut Hacınoğmanoğlu, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, Bulancak-Giresun Minibüscüler ve Taksiciler Kooperatif Başkanı Necmi Goloğlu, Bulancak Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Turhan Elitemiz, Bulancak Zabıta Müdürü Atay Güngör, Sevgi Tur Başkanı Temel Bakan ve davetliler de katıldı.

Başkanı Erkan Özkaya, iftar yemeğine katılanlara teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.