ATAMIZI SAYGIYLA ANDIK

GÜNDEM 13.11.2017 - 15:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2452+ kez okundu.
 

ATAMIZI SAYGIYLA ANDIK

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Atatürk vefatının 79. yıl dönümünde 10 Kasım Cuma günü Bulancak'ta yapılan program ile anıldı.
19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan program 10 Kasım Cuma günü Bulancak Cumhuriyet meydanında ki çelenk sunma töreni ile başladı. Bulancak Kaymakamlığı, Bulancak Belediyesi, AK Parti, CHP, MHP İlçe Başkanlığı çelenklerinin Atatürk anıtına sunulmasından sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile buradaki tören sona erdi. Anma programın ikinci kısmı 75. Yıl Halk Kütüphanesi salonunda yapıldı. Buradaki programda önce Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra günün anlamı ve önemi hakkında bir konuşma yapıldı. Atatürk'ün son günlerini anlatan bir video sunumunun ardından şiir okundu. 19 EMTAL'si öğrencilerinden oluşan oratoryo bir şiiri seslendirdi. 10 Kasım konulu yarışmalarda ödül alanlara ödülleri verildi ve koronun seslendirdiği eserler ile program sona erdi. 10 Kasım anma programına Bulancak Kaymakam vekili Vali yardımcısı Recep Uzal, Belediye Başkanı Recep Yakar, Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Gençlik ve Spor müdürü Muzaffer Ergüner, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cihan Gültekin, Özel Harekat Komutanı Kd. Yzb. Mustafa Sarıca, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hacer Neslihan Turan, Vergi Dairesi Müdürü Adnan Kaman, Sosyal Yardımlaşma Vakfı müdürü Melahat Cürgül, SGK Müdürü Neşfika Yıldıran, Tarım İlçe Müdürü Oğuz Yiğit, Tapu Müdürü Mehmet Ünal, Halk Kütüphanesi Müdürü Haydar Yavuz, HEM müdürü Efendi Altun, TSO Başkanı Ali Fatoğlu, Sosyal Hizmetler Müdürü Selçuk Türkmen, AK Parti ilçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir, dernek başkanları, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Atatürk vefatının 79. yıl dönümünde 10 Kasım Cuma günü Bulancak'ta yapılan program ile anıldı.

19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan program 10 Kasım Cuma günü Bulancak Cumhuriyet meydanında ki çelenk sunma töreni ile başladı. Bulancak Kaymakamlığı, Bulancak Belediyesi, AK Parti, CHP, MHP İlçe Başkanlığı çelenklerinin Atatürk anıtına sunulmasından sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile buradaki tören sona erdi. Anma programın ikinci kısmı 75. Yıl Halk Kütüphanesi salonunda yapıldı. Buradaki programda önce Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra günün anlamı ve önemi hakkında bir konuşma yapıldı. Atatürk'ün son günlerini anlatan bir video sunumunun ardından şiir okundu. 19 EMTAL'si öğrencilerinden oluşan oratoryo bir şiiri seslendirdi. 10 Kasım konulu yarışmalarda ödül alanlara ödülleri verildi ve koronun seslendirdiği eserler ile program sona erdi.

10 Kasım anma programına Bulancak Kaymakam vekili Vali yardımcısı Recep Uzal, Belediye Başkanı Recep Yakar, Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Gençlik ve Spor müdürü Muzaffer Ergüner, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cihan Gültekin, Özel Harekat Komutanı Kd. Yzb. Mustafa Sarıca, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hacer Neslihan Turan, Vergi Dairesi Müdürü Adnan Kaman, Sosyal Yardımlaşma Vakfı müdürü Melahat Cürgül, SGK Müdürü Neşfika Yıldıran, Tarım İlçe Müdürü Oğuz Yiğit, Tapu Müdürü Mehmet Ünal, Halk Kütüphanesi Müdürü Haydar Yavuz, HEM müdürü Efendi Altun, TSO Başkanı Ali Fatoğlu, Sosyal Hizmetler Müdürü Selçuk Türkmen, AK Parti ilçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir, dernek başkanları, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.