Atatürk’ten dayanışma ve kaynaşma çayı

GÜNDEM 14.01.2019 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4607+ kez okundu.
 

Atatürk’ten dayanışma ve kaynaşma çayı

Bulancak Atatürk Ortaokulu Okul Aile birliği tarafından düzenlenen ‘Dayanışma ve Kaynaşma Çayı’ Cuma akşamı Kılıç Center Düğün Salonu Şatoda düzenlendi.
Gecede açılış konuşması yapan Okul Müdürü Cavit Hendekçi; gecede emeği geçen idareci ve öğretmenlere, destek olan ilçenin değerli esnaflarına teşekkür etti.  Etkinliğe ilginin yoğun olduğu gözlenirken yapılan ikramlar ve canlı müzikle çay  günü şölen havasında geçti. Ayrıca yapılan çekilişlerle sürpriz hediyeler dağıtılması çay gününe renk kattı. Veliler yapılan bu etkinliğin sonunda organizasyondan çok memnun olduklarını belirterek bir sonraki faaliyeti beklediklerini ifâde ettiler. Misafirler arasında bulunan İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Jandarma Komutanı Cihan Gültekin ile İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı’nın eşleri de okul çayına katılarak okul idarecilerini onurlandırdılar. Müdür Hendekçi, “Gerek onlara, gerekse velilerimiz ve diğer misafirlerimiz ile emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz” dedi.
Bulancak Atatürk Ortaokulu Okul Aile birliği tarafından düzenlenen ‘Dayanışma ve Kaynaşma Çayı’ Cuma akşamı Kılıç Center Düğün Salonu Şatoda düzenlendi.

Gecede açılış konuşması yapan Okul Müdürü Cavit Hendekçi; gecede emeği geçen idareci ve öğretmenlere, destek olan ilçenin değerli esnaflarına teşekkür etti. 

Etkinliğe ilginin yoğun olduğu gözlenirken yapılan ikramlar ve canlı müzikle çay  günü şölen havasında geçti. Ayrıca yapılan çekilişlerle sürpriz hediyeler dağıtılması çay gününe renk kattı. Veliler yapılan bu etkinliğin sonunda organizasyondan çok memnun olduklarını belirterek bir sonraki faaliyeti beklediklerini ifâde ettiler. Misafirler arasında bulunan İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Jandarma Komutanı Cihan Gültekin ile İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı’nın eşleri de okul çayına katılarak okul idarecilerini onurlandırdılar. Müdür Hendekçi, “Gerek onlara, gerekse velilerimiz ve diğer misafirlerimiz ile emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.