Atatürk Ortaokulu Basketbol'da Türkiye 9.'su oldu

SPOR 03.04.2017 - 18:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4220+ kez okundu.
 

Atatürk Ortaokulu Basketbol'da Türkiye 9.'su oldu

Geçtiğimiz hafta sonu Çankırı ilinde düzenlenen Küçük Kızlar Basketbol,...
...Türkiye yarı final müsabakalarında Atatürk Ortaokulu Kız Basketbol takımı Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına girmeyi son maçta az bir sayı farkla kaybetti. İlk maçında İstanbul temsilcisi Eyüp Şehit Öğretmenler Ortaokul’unu 24-22 mağlup etti. İkinci maçta Ankara Arı Koleji’ne kaybeden kızlarımız grubun son maçında gruptan çıkmak için Ordu Ünye Anafartalar Ortaokulu’nun karşısına çıktı, maçı baştan sona üstün götüren kızlarımız maçtan 40-16'lık skorla galip gelerek grubunu ikinci sırada bitirdi ve Türkiye finallerine gitmek için çıktığı Bartın Fatih Ortaokulu’na başa baş giden bir maçtan sonra 33-26 yenilerek finallere kalamadı. Bu sonuçla okul Türkiye 9.’su oldu. Kızlar 1 yıl gibi kısa  sürede yaz, kış tatil demeden çalışarak büyük başarılara imza attılar. Okul Müdürü Cavit Hendekçi, "Bu kadar kısa zamanda büyük başarılara imza atan kızlarımızı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Köksal Köroğlu’nu canı gönülden kutlarım" dedi. Takım çalıştırıcısı Köksal Köroğlu ise, "Daha çok çalışıp ilerleyen yıllarda okulumuzun adını Türkiye finallerine yazdıracağız, bu başarıda bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen okul müdürüme, idarecilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza, velilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut’a, sosyal medya aracılıyla bizlere destek olan tüm dostlara, sevdiklerimize teşekkürlerimizi sunarız" diye konuştu.BAOO kız basketbol takımında şu sporcular yer alıyor; Suzan Gündoğdu, Nehir Bayrak, Yağmur Akçay, Yaren Çavuş, Sudenaz Akçay, Aybüke Altın, Sude Saykaya, Betül Yüksel, Zeynep Parlak, Seray Aydın, Elifnur Kıyık.  
Geçtiğimiz hafta sonu Çankırı ilinde düzenlenen Küçük Kızlar Basketbol,...
...Türkiye yarı final müsabakalarında Atatürk Ortaokulu Kız Basketbol takımı Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına girmeyi son maçta az bir sayı farkla kaybetti. İlk maçında İstanbul temsilcisi Eyüp Şehit Öğretmenler Ortaokul’unu 24-22 mağlup etti. İkinci maçta Ankara Arı Koleji’ne kaybeden kızlarımız grubun son maçında gruptan çıkmak için Ordu Ünye Anafartalar Ortaokulu’nun karşısına çıktı, maçı baştan sona üstün götüren kızlarımız maçtan 40-16'lık skorla galip gelerek grubunu ikinci sırada bitirdi ve Türkiye finallerine gitmek için çıktığı Bartın Fatih Ortaokulu’na başa baş giden bir maçtan sonra 33-26 yenilerek finallere kalamadı. Bu sonuçla okul Türkiye 9.’su oldu. Kızlar 1 yıl gibi kısa  sürede yaz, kış tatil demeden çalışarak büyük başarılara imza attılar. Okul Müdürü Cavit Hendekçi, "Bu kadar kısa zamanda büyük başarılara imza atan kızlarımızı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Köksal Köroğlu’nu canı gönülden kutlarım" dedi. Takım çalıştırıcısı Köksal Köroğlu ise, "Daha çok çalışıp ilerleyen yıllarda okulumuzun adını Türkiye finallerine yazdıracağız, bu başarıda bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen okul müdürüme, idarecilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza, velilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut’a, sosyal medya aracılıyla bizlere destek olan tüm dostlara, sevdiklerimize teşekkürlerimizi sunarız" diye konuştu.
BAOO kız basketbol takımında şu sporcular yer alıyor; Suzan Gündoğdu, Nehir Bayrak, Yağmur Akçay, Yaren Çavuş, Sudenaz Akçay, Aybüke Altın, Sude Saykaya, Betül Yüksel, Zeynep Parlak, Seray Aydın, Elifnur Kıyık.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.