Avcılar Derneğinden müthiş iftar programı

GÜNDEM 07.06.2018 - 18:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2709+ kez okundu.
 

Avcılar Derneğinden müthiş iftar programı

Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İsa Gündoğdu tarafından dernek üyeleri ve protokol üyelerine aileleri ile birlikte iftar programı düzenlendi.
Bulancak Doğa Piknik’te düzenlenen iftar programına çok sayıda dernek üyesi ve ailesinin yanı sıra protokol üyesi de katıldı. AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Av. Kadir Aydın, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hamit Karaoğlanoğlu, Bulancak'ta bulunan sivil toplum kuruluşları, diğer dernek yöneticilerinin de katıldığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Birlik, beraberlik ve dayanışmaya daha çok ihtiyaç duydukları bu mübarek Ramazan ayında Dernek üyeleri ve protokol üyeleri ile iftarda bir araya geldiklerini hatırlatan Dernek Başkanı İsa Gündoğdu, “Maneviyatı böyle güçlü olan bu güzel günlerde iftarlar tüm insanlığın birliği, beraberliği ve kaynaşması için en güzel vesiledir. İftara icabet eden tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Ayrıca yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı dolayısıyla da tüm Bulancak halkının, üyelerimizin ve İslam aleminin bayramını kutluyorum” dedi.
Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İsa Gündoğdu tarafından dernek üyeleri ve protokol üyelerine aileleri ile birlikte iftar programı düzenlendi.

Bulancak Doğa Piknik’te düzenlenen iftar programına çok sayıda dernek üyesi ve ailesinin yanı sıra protokol üyesi de katıldı.

AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Av. Kadir Aydın, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hamit Karaoğlanoğlu, Bulancak'ta bulunan sivil toplum kuruluşları, diğer dernek yöneticilerinin de katıldığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Birlik, beraberlik ve dayanışmaya daha çok ihtiyaç duydukları bu mübarek Ramazan ayında Dernek üyeleri ve protokol üyeleri ile iftarda bir araya geldiklerini hatırlatan Dernek Başkanı İsa Gündoğdu, “Maneviyatı böyle güçlü olan bu güzel günlerde iftarlar tüm insanlığın birliği, beraberliği ve kaynaşması için en güzel vesiledir. İftara icabet eden tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Ayrıca yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı dolayısıyla da tüm Bulancak halkının, üyelerimizin ve İslam aleminin bayramını kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.