Aybar görevi devrediyor

GÜNDEM 18.01.2018 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2510+ kez okundu.
 

Aybar görevi devrediyor

Saadet Partisi Bulancak İlçe Başkanı Mehmet Aybar, Pazar günü Sanayi Sitesi Zirve Düğün Salonunda yapılacak
Saadet Partisi Bulancak İlçe Olağan Genel Kongresine bütün Giresun, Ordu, ilçe teşkilatları ve STK'ları yanlarında görmek istediklerini belirtti. Başkan Aybar, gazetemize yaptığı açıklamada, görevi başka bir yönetim kurulu üyesine devredeceğini belirterek, "Kongremize konuşmacı olarak Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Latif Öztek katılacaktır. 7 yıl boyunca özveri ile yürüttüğüm ilçe başkanlığı görevimi Yönetim Kurulu Üyemiz Yüksel Aslan kardeşime teslim edeceğim. Ama her ne şart altında olursa olsun her zaman teşkilatımızın ve davamızın yanında yer alacağım. Pazar günü yapılacak kongremizde tüm gönül arkadaşlarımızı yanımızda görmekten onur duyacağız" dedi.
Saadet Partisi Bulancak İlçe Başkanı Mehmet Aybar, Pazar günü Sanayi Sitesi Zirve Düğün Salonunda yapılacak

Saadet Partisi Bulancak İlçe Olağan Genel Kongresine bütün Giresun, Ordu, ilçe teşkilatları ve STK'ları yanlarında görmek istediklerini belirtti.

Başkan Aybar, gazetemize yaptığı açıklamada, görevi başka bir yönetim kurulu üyesine devredeceğini belirterek, "Kongremize konuşmacı olarak Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Latif Öztek katılacaktır. 7 yıl boyunca özveri ile yürüttüğüm ilçe başkanlığı görevimi Yönetim Kurulu Üyemiz Yüksel Aslan kardeşime teslim edeceğim. Ama her ne şart altında olursa olsun her zaman teşkilatımızın ve davamızın yanında yer alacağım. Pazar günü yapılacak kongremizde tüm gönül arkadaşlarımızı yanımızda görmekten onur duyacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.