Aydındere’de iş makinesi sevinci

GÜNDEM 26.09.2018 - 17:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2910+ kez okundu.
 

Aydındere’de iş makinesi sevinci

Aydındere belediyesine TBB’den hibe iş makinesi geldi. Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir,
belediyenin hizmetlerinde kullanmak için gerekli olan bu iş makinesinin talepleri karşılığında Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilerek önemli bir eksiğimiz giderildi” diyerek şunları söyledi:  “TBB’den hibe olarak aldığımız iş makinemiz Beldemize hayırlı uğurlu olsun. Bu iş makinesinin alınmasına vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, vekilimiz Sn. Av Kadir Aydın’a, vekilimiz Sn. Cemal Öztürk’e, vekilimiz Sn. Av Sabri Öztürk’e TBB’ne, Ak pati il Başkanımız Sn. Av. Aytekin Şenlikoğlu’na Ak parti ilçe Başkanımız Sn Necati Yıldırım beye teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.
Aydındere belediyesine TBB’den hibe iş makinesi geldi. Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir,

belediyenin hizmetlerinde kullanmak için gerekli olan bu iş makinesinin talepleri karşılığında Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilerek önemli bir eksiğimiz giderildi” diyerek şunları söyledi: 

“TBB’den hibe olarak aldığımız iş makinemiz Beldemize hayırlı uğurlu olsun. Bu iş makinesinin alınmasına vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, vekilimiz Sn. Av Kadir Aydın’a, vekilimiz Sn. Cemal Öztürk’e, vekilimiz Sn. Av Sabri Öztürk’e TBB’ne, Ak pati il Başkanımız Sn. Av. Aytekin Şenlikoğlu’na Ak parti ilçe Başkanımız Sn Necati Yıldırım beye teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.