Ayhan Danışmanlık ve Müşavirlik ofisi her geçen gün büyüyor

EKONOMİ 02.02.2017 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3126+ kez okundu.
 

Ayhan Danışmanlık ve Müşavirlik ofisi her geçen gün büyüyor

Ayhan Hendekçi'nin yıllar önce açmış olduğu şimdi Bulancak yeni Hükümet binası karşısında hizmet veren Ayhan Danışmanlık ve Müşavirlik ofisi,...
...bugüne kadar  yürütmüş olduğu mesleki çalışmalar neticesinde alanında tanınmış ve itibarlı bir muhasebe ve mali danışmanlık bürosu haline geldi. Büro, kalifiye ve tecrübeli çalışanları ile birlikte, her türlü sektörde, her çeşit firma için güvenilir ve titiz bir muhasebe hizmeti sunmayı garanti ediyor.Ayhan Hendekçi, gazetemize yaptığı açıklamada, "Meslekteki ilk yıllarında büromuzun iş portföyü yerel ve az sayıda firmaya muhasebe hizmeti sunmakla sınırlı iken, bu sayının giderek artması ve en iyi hizmeti verebilmek adına büromuz merkezini şu anda da bulunmakta olduğu Yeni hükümet binasının karşısına  taşımıştır. Büromuz, müşterilerimize en iyi hizmet kalitesini sunabilmek adına kaçınılmaz olarak gelişti ve büyüdü. Her ne kadar, en iyiye ulaşma amacıyla başlattığımız bu gelişim günümüzde devam etmekte olsa da, Ayhan Danışmanlık ve Müşavirlik Ofisi  muhasebe ve mali müşavirlik alanında halihazırda tam anlamıyla profesyonel ve tanınmış bir bürodur. Yüksek hizmet kalitemiz ve azami müşteri memnuniyeti için çalışmamızın, bizi diğer bürolarından farklı kılan unsurlar olduklarına inanıyor, bu sayede her geçen gün portföyümüze daha üst düzey müşteriler ekleyebildiğimizi düşünüyoruz. Hedefimiz, müşterinin ticari faaliyetleri doğrultusunda eksiksiz, kolay anlaşılabilir ve finansal analize uygun bilgiler hazırlayarak bunları müşterimize en kapsamlı biçimde sunmaktır. Ayhan Danışmanlık ve Müşavirlik Ofisi olarak, verdiğimiz her türlü muhasebe ve danışmanlık hizmetinin kalitesi ve kusursuzluğu konusunda tam güvence vermekte sakınca görmemekteyiz" dedi.  
Ayhan Hendekçi'nin yıllar önce açmış olduğu şimdi Bulancak yeni Hükümet binası karşısında hizmet veren Ayhan Danışmanlık ve Müşavirlik ofisi,...
...bugüne kadar  yürütmüş olduğu mesleki çalışmalar neticesinde alanında tanınmış ve itibarlı bir muhasebe ve mali danışmanlık bürosu haline geldi. Büro, kalifiye ve tecrübeli çalışanları ile birlikte, her türlü sektörde, her çeşit firma için güvenilir ve titiz bir muhasebe hizmeti sunmayı garanti ediyor.
Ayhan Hendekçi, gazetemize yaptığı açıklamada, "Meslekteki ilk yıllarında büromuzun iş portföyü yerel ve az sayıda firmaya muhasebe hizmeti sunmakla sınırlı iken, bu sayının giderek artması ve en iyi hizmeti verebilmek adına büromuz merkezini şu anda da bulunmakta olduğu Yeni hükümet binasının karşısına  taşımıştır. Büromuz, müşterilerimize en iyi hizmet kalitesini sunabilmek adına kaçınılmaz olarak gelişti ve büyüdü. Her ne kadar, en iyiye ulaşma amacıyla başlattığımız bu gelişim günümüzde devam etmekte olsa da, Ayhan Danışmanlık ve Müşavirlik Ofisi  muhasebe ve mali müşavirlik alanında halihazırda tam anlamıyla profesyonel ve tanınmış bir bürodur. Yüksek hizmet kalitemiz ve azami müşteri memnuniyeti için çalışmamızın, bizi diğer bürolarından farklı kılan unsurlar olduklarına inanıyor, bu sayede her geçen gün portföyümüze daha üst düzey müşteriler ekleyebildiğimizi düşünüyoruz. Hedefimiz, müşterinin ticari faaliyetleri doğrultusunda eksiksiz, kolay anlaşılabilir ve finansal analize uygun bilgiler hazırlayarak bunları müşterimize en kapsamlı biçimde sunmaktır. Ayhan Danışmanlık ve Müşavirlik Ofisi olarak, verdiğimiz her türlü muhasebe ve danışmanlık hizmetinin kalitesi ve kusursuzluğu konusunda tam güvence vermekte sakınca görmemekteyiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.