'AZ İMKAN İLE ÇOK GÜZEL ŞEYLER BAŞARDIK'

SİYASET 30.04.2018 - 18:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3820+ kez okundu.
 

'AZ İMKAN İLE ÇOK GÜZEL ŞEYLER BAŞARDIK'

Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, mevcut belediye başkanlığı görevinden istifa ederek 27. Dönem Milletvekilliği için AK Parti'den Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'ı ziyaret eden Aday Adayı Küçük, "2002 yılından bu yana milletimizin verdiği yetki ile Türkiye Cumhuriyeti hükümetini yöneten AK Parti yaptığı atılım ve icraatlarla halkımızın gönlünde taht kurmuştur. Milletimizin partimize dolayısıyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bizlere verdiği bu görev her zaman başımızın tacı olmuştur. 14 yıl boyunca Giresun da bizlerde hasbelkader belediye başkanlığı görevinde bulunduk. Halkımızın desteği ve Hükümetimizin yetkisi ile görevde bulunduğumuz süre içerisinde yapmış olduğumuz hizmetler ortadadır. Bu yüzden milletvekili aday adayı olarak bu yola çıktım. Parti teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız ve parti büyüklerimizin istişaresi sonrası bu yola çıkarak başvurumu yaptım" dedi. AZ İMKAN İLE ÇOK GÜZEL ŞEYLER BAŞARDIK Giresun'da ve TBMM'de alışılagelmiş milletvekilliğinden farklı bir şekilde çalışmalarına önem vereceğinin altını çizen Aday Adayı Küçük, "Halkımızın isteklerini TBMM'ye en ince ayrıntısına kadar taşıyarak çözüm odaklı bir milletvekilli olmak istiyorum. Bunu gerçekleştireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Daha önce ortaya koyduğumuz projelerimiz halkımızın menfaatine katkı sağlamaktadır. Bizler az imkan ile çok güzel şeyler başardık. Bunu halkımız çok iyi bilmektedir. Bizler Giresun'u ve tüm ilçelerimizi en iyi şekilde hizmetlerle donatabilmek için tüm yetkiyi sırtlanabilecek ve taşıyabilecek bir dava adamıyız. Bunu başarabilmek içinde bilgimiz, enerjimiz ve tecrübemiz buna yeterlidir" diye konuştu. ANKARA YOLLARINI BİNLERCE KEZ AŞINDIRDIK 14 yıldır yapmış olduğu belediye başkanlığı görevi boyunca Giresun'dan Ankara'ya  binlerce kez hizmet almak ve getirmek için yolları aşındırdığını belirten Küçük, "Bu süre zarfında binlerde kez Ankara yollarını aşındırdık. Ankara'da hangi bakanlıkta hangi hizmet için adım atılıyor ya da çözüm üretiliyorsa bizler hep onun takibinde olduk. Yapmış olduğumuz çalışmalarda hep bu yönde oldu. Şimdi ise vekil seçilerek Ankara'da Giresun'u en iyi şekilde temsil etmek istiyor ve Giresun'un problemleri konusunda katkı sağlamak istiyorum" ifadelerini kullandı. Tabandan geldiğini ifade eden Küçük, son olarak Giresun'un bütün sorunlarını en kılcal damarlarına kadar bildiğini ve bu sorunların çözümleri için elinden gelenin fazlasını yapacağını kaydetti.
Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, mevcut belediye başkanlığı görevinden istifa ederek 27. Dönem Milletvekilliği için AK Parti'den Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'ı ziyaret eden Aday Adayı Küçük, "2002 yılından bu yana milletimizin verdiği yetki ile Türkiye Cumhuriyeti hükümetini yöneten AK Parti yaptığı atılım ve icraatlarla halkımızın gönlünde taht kurmuştur. Milletimizin partimize dolayısıyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bizlere verdiği bu görev her zaman başımızın tacı olmuştur. 14 yıl boyunca Giresun da bizlerde hasbelkader belediye başkanlığı görevinde bulunduk. Halkımızın desteği ve Hükümetimizin yetkisi ile görevde bulunduğumuz süre içerisinde yapmış olduğumuz hizmetler ortadadır. Bu yüzden milletvekili aday adayı olarak bu yola çıktım. Parti teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız ve parti büyüklerimizin istişaresi sonrası bu yola çıkarak başvurumu yaptım" dedi.

AZ İMKAN İLE ÇOK GÜZEL ŞEYLER BAŞARDIK

Giresun'da ve TBMM'de alışılagelmiş milletvekilliğinden farklı bir şekilde çalışmalarına önem vereceğinin altını çizen Aday Adayı Küçük, "Halkımızın isteklerini TBMM'ye en ince ayrıntısına kadar taşıyarak çözüm odaklı bir milletvekilli olmak istiyorum. Bunu gerçekleştireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Daha önce ortaya koyduğumuz projelerimiz halkımızın menfaatine katkı sağlamaktadır. Bizler az imkan ile çok güzel şeyler başardık. Bunu halkımız çok iyi bilmektedir. Bizler Giresun'u ve tüm ilçelerimizi en iyi şekilde hizmetlerle donatabilmek için tüm yetkiyi sırtlanabilecek ve taşıyabilecek bir dava adamıyız. Bunu başarabilmek içinde bilgimiz, enerjimiz ve tecrübemiz buna yeterlidir" diye konuştu.

ANKARA YOLLARINI BİNLERCE KEZ AŞINDIRDIK

14 yıldır yapmış olduğu belediye başkanlığı görevi boyunca Giresun'dan Ankara'ya  binlerce kez hizmet almak ve getirmek için yolları aşındırdığını belirten Küçük, "Bu süre zarfında binlerde kez Ankara yollarını aşındırdık. Ankara'da hangi bakanlıkta hangi hizmet için adım atılıyor ya da çözüm üretiliyorsa bizler hep onun takibinde olduk. Yapmış olduğumuz çalışmalarda hep bu yönde oldu. Şimdi ise vekil seçilerek Ankara'da Giresun'u en iyi şekilde temsil etmek istiyor ve Giresun'un problemleri konusunda katkı sağlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Tabandan geldiğini ifade eden Küçük, son olarak Giresun'un bütün sorunlarını en kılcal damarlarına kadar bildiğini ve bu sorunların çözümleri için elinden gelenin fazlasını yapacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.