Âb-ı Hayat'tan Yaz Okulu kapanışı

EĞİTİM 01.08.2017 - 06:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2638+ kez okundu.
 

Âb-ı Hayat'tan Yaz Okulu kapanışı

Bulancak Ab-ı Hayat Derneği’nin 6 hafta süren 7. Geleneksel Yaz Okulu programının kapanışı 28 Temmuz 2017 Cuma günü Bulancak 75. Yıl Kütüphanesi Tiyatro Salonunda gerçekleştirildi.
Yaz Okulu kapanış programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Yönetim Kurulu Ahmet Murat Yücel’in selamlama konuşması yaptı. 130 öğrencinin kayıtlı olduğu Abı-ı Hayat Derneği’nin Yaz Okulu kapanış programında, Kız Kur’an Okuma Grubu, Erkek Kur’an Okuma Grubu, Erkek İlahi Korosu, Kız İlahi Korosu, 15 Temmuz Canlandırması ve Yaz Okulu’nda Tanıtım slaytı gösterileri yapıldı. Programın sonunda Yaz Okulu boyunca etkinliklerde ödül alacak öğrenciler için ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül törenin de Bilgi Yarışması, Son 10 Sure ve Meali Ezber Yarışması, Bir İyilik Yap Projesi, Halı Saha ve Satranç Turnuvası gibi etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. İzleyenlerin zaman zaman duygulu anlar yaşadığı, zaman zaman tebessüm ettiği Ab-ı Hayat Derneği Yaz Okulu Kapanış Programına Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, dernek yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bulancak Ab-ı Hayat Derneği’nin 6 hafta süren 7. Geleneksel Yaz Okulu programının kapanışı 28 Temmuz 2017 Cuma günü Bulancak 75. Yıl Kütüphanesi Tiyatro Salonunda gerçekleştirildi.

Yaz Okulu kapanış programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Yönetim Kurulu Ahmet Murat Yücel’in selamlama konuşması yaptı. 130 öğrencinin kayıtlı olduğu Abı-ı Hayat Derneği’nin Yaz Okulu kapanış programında, Kız Kur’an Okuma Grubu, Erkek Kur’an Okuma Grubu, Erkek İlahi Korosu, Kız İlahi Korosu, 15 Temmuz Canlandırması ve Yaz Okulu’nda Tanıtım slaytı gösterileri yapıldı.

Programın sonunda Yaz Okulu boyunca etkinliklerde ödül alacak öğrenciler için ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül törenin de Bilgi Yarışması, Son 10 Sure ve Meali Ezber Yarışması, Bir İyilik Yap Projesi, Halı Saha ve Satranç Turnuvası gibi etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. İzleyenlerin zaman zaman duygulu anlar yaşadığı, zaman zaman tebessüm ettiği Ab-ı Hayat Derneği Yaz Okulu Kapanış Programına Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, dernek yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.