’BABA ÇOCUK ÇADIR KAMPI’ NEŞELİ GEÇTİ

GÜNDEM 09.09.2019 - 17:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2296+ kez okundu.
 

’BABA ÇOCUK ÇADIR KAMPI’ NEŞELİ GEÇTİ

Giresun Belediyesi ve Giresun İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘’Baba Çocuk Çadır Kampı’’ neşeli anlara sahne oldu.
‘’Çocukluğunuzu çocuğunuzla birlikte yaşayın’’ sloganından yola çıkarak, sosyal projeler kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlediği kamp Belediye Plajında yapıldı. Cumartesi ve Pazar günü süren etkinliğe katılan Başkan Şenlikoğlu burada duygu ve düşüncelerini paylaştı; ‘’Okullar açılmadan önce hem çocuklarımızın motivasyonunu arttırmak, hem de babalarımızı geçmişlerinde ki keyifli günlerini tekrardan hatırlamaları adına böyle bir organizasyon düzenledik. Babalarımızın işleri yoğun. Çocuklarımız ise okula başlayacaklar. Biz de babalar ve çocuklar için bunu fırsata çevirdik, hafta sonu deniz kenarında kamp düzenleyerek birlikte keyifli vakit geçirmelerini sağladık. Vatandaşlarımızda böyle güzel organizasyonlarda bizleri yalnız bırakmıyor. Belediye olarak bu tarz sosyal etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz’’ dedi. Başkan Şenlikoğlu çadırları ziyaret edip katılımcılarla sohbet ettikten sonra, Giresun İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Şeyranlıoğlu ile birlikte kamp ateşini yaktı. Toplamda 50 izci, 80 baba, 125 çocuğun katılım gösterdiği çadır kampında, doğa ve deniz, gece yürüyüşü, çeşitli oyunlar, müzik ve eğlence, aile içi iletişim ve ateş yakma gibi etkinlikler düzenlendi.
Giresun Belediyesi ve Giresun İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘’Baba Çocuk Çadır Kampı’’ neşeli anlara sahne oldu.

‘’Çocukluğunuzu çocuğunuzla birlikte yaşayın’’ sloganından yola çıkarak, sosyal projeler kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlediği kamp Belediye Plajında yapıldı.

Cumartesi ve Pazar günü süren etkinliğe katılan Başkan Şenlikoğlu burada duygu ve düşüncelerini paylaştı; ‘’Okullar açılmadan önce hem çocuklarımızın motivasyonunu arttırmak, hem de babalarımızı geçmişlerinde ki keyifli günlerini tekrardan hatırlamaları adına böyle bir organizasyon düzenledik. Babalarımızın işleri yoğun. Çocuklarımız ise okula başlayacaklar. Biz de babalar ve çocuklar için bunu fırsata çevirdik, hafta sonu deniz kenarında kamp düzenleyerek birlikte keyifli vakit geçirmelerini sağladık. Vatandaşlarımızda böyle güzel organizasyonlarda bizleri yalnız bırakmıyor. Belediye olarak bu tarz sosyal etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz’’ dedi.

Başkan Şenlikoğlu çadırları ziyaret edip katılımcılarla sohbet ettikten sonra, Giresun İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Şeyranlıoğlu ile birlikte kamp ateşini yaktı.

Toplamda 50 izci, 80 baba, 125 çocuğun katılım gösterdiği çadır kampında, doğa ve deniz, gece yürüyüşü, çeşitli oyunlar, müzik ve eğlence, aile içi iletişim ve ateş yakma gibi etkinlikler düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.