BABA OĞUL MESLEKLERİNİ AYAKTA TUTMAYA ÇALIŞIYOR

GÜNDEM 01.10.2020 - 16:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2367+ kez okundu.
 

BABA OĞUL MESLEKLERİNİ AYAKTA TUTMAYA ÇALIŞIYOR

Piraziz Yenimahalle’de yıllardır ayakkabıcılık yapan Bahtiyar Bingöl ve oğlu Bülent Bingöl, mesleği uzun zamandır sürdürüyor.
Mesleği yıllardır ayakta tutan Bahtiyar Bingöl, oğlu ile bu mesleği severek yaptığını söyledi. Eskiden insanların vazgeçilmezi olan ayakkabı yapımı, insan sağlığına da iyi geliyor. Tamamı ham maddeden yapılan ayakkabılar, uzun ömürlü oldukça rahat bir ayakkabı tarzı. El emeği göz nuru ile üretilen ayakkabıların sağlıklı olduğunu söylüyor. Kendisinin 15 yaşından beri bu işi yaptığını dile getiren ayakkabı ustası Bülent Bingöl, “Beni babam çekirdekten yetiştirdi. Allah ona uzun ömürler versin. Eskiden biz bu işin tamirine kadar her şeyi yapardık. İşte zaman geçtikçe zamanla bu sektör bitme noktasına geldi” şeklinde konuştu. Haber; Erol Küçük  
Piraziz Yenimahalle’de yıllardır ayakkabıcılık yapan Bahtiyar Bingöl ve oğlu Bülent Bingöl, mesleği uzun zamandır sürdürüyor.

Mesleği yıllardır ayakta tutan Bahtiyar Bingöl, oğlu ile bu mesleği severek yaptığını söyledi. Eskiden insanların vazgeçilmezi olan ayakkabı yapımı, insan sağlığına da iyi geliyor. Tamamı ham maddeden yapılan ayakkabılar, uzun ömürlü oldukça rahat bir ayakkabı tarzı. El emeği göz nuru ile üretilen ayakkabıların sağlıklı olduğunu söylüyor. Kendisinin 15 yaşından beri bu işi yaptığını dile getiren ayakkabı ustası Bülent Bingöl, “Beni babam çekirdekten yetiştirdi. Allah ona uzun ömürler versin. Eskiden biz bu işin tamirine kadar her şeyi yapardık. İşte zaman geçtikçe zamanla bu sektör bitme noktasına geldi” şeklinde konuştu.

Haber; Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.