Bağımlılık ile mücadele için bir araya geldiler

GÜNDEM 19.02.2018 - 17:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3396+ kez okundu.
 

Bağımlılık ile mücadele için bir araya geldiler

15 Şubat Perşembe günü, saat 14:30’da Valilik toplantı salonunda,
İl Uyuşturucu İle Mücadele, İl Alkol İle Mücadele, İl Tütün Bağımlılığı İle Mücadele, İl Davranışsal Bağımlılıklar İle Mücadele, İl Bağımlılık İle Mücadele İletişim Teknik Çalışma Grupları Toplantısı İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan H. Arslantürk başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya; Cumhuriyet Savcısı Neslihan Günlü, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdür Vekili Özkan Eroğlu, İl Sahil Güvenlik Komutanlığı Üsteğmeni Muhammet Ali Taşkın, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Soylu, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Ali Galip Çakır, Gençlik Merkezi ÇİM Vekili Fatma Koca, Gümrük Müdürlüğünden Yasin Kaplan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden Mustafa Konal, İl Müftülüğünden Ali Kılıçarslan, İl Özel İdari Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Sancak Bayrak, Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Hasan Ünal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden Recep Demir, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden Mustafa Sarı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Hatice Özdemir ve Eczacı Odasından Özgür Kelleci katıldı. Toplantıda bağımlılıkla ilgili olarak İl genelinde yapılacak olan faaliyetler görüşüldü.
15 Şubat Perşembe günü, saat 14:30’da Valilik toplantı salonunda,

İl Uyuşturucu İle Mücadele, İl Alkol İle Mücadele, İl Tütün Bağımlılığı İle Mücadele, İl Davranışsal Bağımlılıklar İle Mücadele, İl Bağımlılık İle Mücadele İletişim Teknik Çalışma Grupları Toplantısı İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan H. Arslantürk başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıya; Cumhuriyet Savcısı Neslihan Günlü, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdür Vekili Özkan Eroğlu, İl Sahil Güvenlik Komutanlığı Üsteğmeni Muhammet Ali Taşkın, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Soylu, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden Ali Galip Çakır, Gençlik Merkezi ÇİM Vekili Fatma Koca, Gümrük Müdürlüğünden Yasin Kaplan, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden Mustafa Konal, İl Müftülüğünden Ali Kılıçarslan, İl Özel İdari Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Sancak Bayrak, Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Hasan Ünal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden Recep Demir, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden Mustafa Sarı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Hatice Özdemir ve Eczacı Odasından Özgür Kelleci katıldı. Toplantıda bağımlılıkla ilgili olarak İl genelinde yapılacak olan faaliyetler görüşüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.