Bahçelievler Camisinin temeli atılacak

GÜNDEM 18.12.2017 - 18:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2566+ kez okundu.
 

Bahçelievler Camisinin temeli atılacak

Son yıllarda hızlı bir nüfus artışı ve şehirleşme gösteren Bulancak’ta mahallelerinde sorunlarına çözüm bulmak için gerekli adımlar atılmaya çalışılıyor.
İlçenin en hızlı büyüyen yerlerinden olan Bahçelievler Mahallesinde vatandaş kamu kurumları işbirliği ile yeni çalışmalarda önemli gelişmeler oluyor. Mahallenin gelişmesi için kurulan Bahçelievler Mahallesi Hayırlı İşler Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve Bulancak Belediyesinin katkılarıyla yapılacak olan Bahçelievler Mahallesi Karaibrahim 15 Temmuz Şehitler Camii için temel atma konusunda son aşamaya gelindi. Bir süre önce mahalle sakinlerinin talebi üzerine başlatılan cami yapma konusunda Dernek Başkanı Murat Akgün ve Mahalle Muhtarı Olgun Gündoğdu’nun girişimleri sonucu ilk adım atılmış ve Karaibrahimler’e ait olan 2 dönüme yakın arsa Bulancak Belediyesine bağışlanmıştı. Daha sonra dernek, belediye ve muhtarlık ortak bir çalışma ile zeminin betonu atılmış ve temel atma için bir program yapılarak törenle açılışı yapılacak olan camii konusunda muhtar Olgun Gündoğdu ve Dernek Başkanı Murat Akgün gazetemize yaptıkları ortak açıklamada şunları söylediler; "Mahallemizin ihtiyacı olan bu camii için öncelikle Karaibrahimler’e, belediye başkanımıza, dernek üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Kısa bir zaman önce zemindeki çalışmayı belediyemiz yaparak temel atma noktasına geldik. 1333 metrekare alanda 210 metrekarelik bir inşaat olarak camimiz yapılacak. Mahallemiz için yeterli olacaktır. Çevre düzenlemesi ile güzel bir camiye sahip olacağız. Alt katına mahallenin insanlarının devamlı gideceği kütüphane gibi sosyal ve toplumsal faaliyetleri yapabileceğimiz bir yer yapacağız. Bittiğinde toplam 4.5 milyon lira harcanmış olacak. Destek olan mahallelilere de katkıları için teşekkür ederiz" dediler. 
Son yıllarda hızlı bir nüfus artışı ve şehirleşme gösteren Bulancak’ta mahallelerinde sorunlarına çözüm bulmak için gerekli adımlar atılmaya çalışılıyor.

İlçenin en hızlı büyüyen yerlerinden olan Bahçelievler Mahallesinde vatandaş kamu kurumları işbirliği ile yeni çalışmalarda önemli gelişmeler oluyor. Mahallenin gelişmesi için kurulan Bahçelievler Mahallesi Hayırlı İşler Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve Bulancak Belediyesinin katkılarıyla yapılacak olan Bahçelievler Mahallesi Karaibrahim 15 Temmuz Şehitler Camii için temel atma konusunda son aşamaya gelindi.

Bir süre önce mahalle sakinlerinin talebi üzerine başlatılan cami yapma konusunda Dernek Başkanı Murat Akgün ve Mahalle Muhtarı Olgun Gündoğdu’nun girişimleri sonucu ilk adım atılmış ve Karaibrahimler’e ait olan 2 dönüme yakın arsa Bulancak Belediyesine bağışlanmıştı. Daha sonra dernek, belediye ve muhtarlık ortak bir çalışma ile zeminin betonu atılmış ve temel atma için bir program yapılarak törenle açılışı yapılacak olan camii konusunda muhtar Olgun Gündoğdu ve Dernek Başkanı Murat Akgün gazetemize yaptıkları ortak açıklamada şunları söylediler; "Mahallemizin ihtiyacı olan bu camii için öncelikle Karaibrahimler’e, belediye başkanımıza, dernek üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Kısa bir zaman önce zemindeki çalışmayı belediyemiz yaparak temel atma noktasına geldik. 1333 metrekare alanda 210 metrekarelik bir inşaat olarak camimiz yapılacak. Mahallemiz için yeterli olacaktır. Çevre düzenlemesi ile güzel bir camiye sahip olacağız. Alt katına mahallenin insanlarının devamlı gideceği kütüphane gibi sosyal ve toplumsal faaliyetleri yapabileceğimiz bir yer yapacağız. Bittiğinde toplam 4.5 milyon lira harcanmış olacak. Destek olan mahallelilere de katkıları için teşekkür ederiz" dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.