BAHÇELİEVLER MAHALLEMİZİ TANIYALIM

GÜNDEM 22.10.2018 - 18:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4007+ kez okundu.
 

BAHÇELİEVLER MAHALLEMİZİ TANIYALIM

‘Mahallelerimiz Tanıyoruz’ başlıklı yazı dizisi kapsamında bugün Bahçelievler Mahallesi ile ilgili bilinmeyenleri Mahalle Muhtarı Olgun Gündoğdu’dan dinliyoruz.
1-Mahallenin Adı? Mahallemizin Adı Bahçelievler Mahallesi’dir. Daha önce Ballıca Mahallesine bağlı olan mahallemiz 1994 yılında Ballıca’dan ayrılarak bahçeli nizam olacak şekilde parsellenmiş ve Bahçelievler Mahallesi adını almıştır. 2-Mahallenin Muhtarı? 2014 yılında yapılan seçimlerde mahalle muhtarlığına Olgun Gündoğdu seçilmiştir. Ve halen görevine devam etmektedir. 3-Mahallenin Nüfusu? Mahallemizin nüfusu 3 bin 975 kişiden oluşmaktadır. Fakat mahallemizde yaklaşık 8 bin kişi etmektedir. 4-Mahallenin Komşu Mahalleleri? Mahallemiz batısında Ballıca Mahallesi, Doğusunda Sanayi Mahallesi ve Güneyinde Saraçlı Mahallesi bulunmaktadır. 5-Mahallede bulunan okullar? Mahallemizde BATEM(Bulancak Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi), Atatürk Ortaokulu, Bahçelievler Anadolu Lisesi, Vilayetler Birliği Anaokulu ve Bulancak Anadolu Lisesi bulunmaktadır. 6-Mahallede yetişen bürokrat ve ilim adamları? Mahallemizde mevcut Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar yetişmiştir. 7-Mahallede bulunan camiler? Mahallemizde Bahçelievler Ballıca Camii, Kocatepe Camii ve 15 Temmuz Şehit Karaibrahimler Camii bulunmaktadır. 8-Mahallede bulunan resmi kuruluşlar ve daireler? - 9-Mahallede bulunan özel kuruluşlar? Mahallemizde Patar Kadayıfçılık, Sarıgöl Kayınlama Atölyesi ve Şebnem Rehabilitasyon gibi özel kuruluşlar faaliyet göstermektedir. 10-Mahallede bulunan marketler? Mahallemizde Haşim Market, Özmar Market, Ayvaz Market, A101 gibi birçok mahalle bakkalı da bulunmaktadır. 11-Mahallede bulunan akarsular? Mahallemizde Ayvaz Deresi bulunmaktadır. 12-Mahallede turizmle ilgili yerler? - 13-Mahallenin geçim kaynakları? Mahallemizde fındık, özel sektörde çalışan esnaflar ile memur kesimi yer almaktadır. 14-Mahallede tarihi eserler? - 15- İstek ve temennileriniz nelerdir? Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız daha refah bir ortamda hayatlarını idame ettirmeleri için, mahallemize yapılacak hizmetlerin takibini yapmaktayız. Şuanda mahallemizde en acil ihtiyaçlarımız Sağlık Ocağı ve ilkokul yapılmasıdır.
‘Mahallelerimiz Tanıyoruz’ başlıklı yazı dizisi kapsamında bugün Bahçelievler Mahallesi ile ilgili bilinmeyenleri Mahalle Muhtarı Olgun Gündoğdu’dan dinliyoruz.

1-Mahallenin Adı?

Mahallemizin Adı Bahçelievler Mahallesi’dir. Daha önce Ballıca Mahallesine bağlı olan mahallemiz 1994 yılında Ballıca’dan ayrılarak bahçeli nizam olacak şekilde parsellenmiş ve Bahçelievler Mahallesi adını almıştır.

2-Mahallenin Muhtarı?

2014 yılında yapılan seçimlerde mahalle muhtarlığına Olgun Gündoğdu seçilmiştir. Ve halen görevine devam etmektedir.

3-Mahallenin Nüfusu?

Mahallemizin nüfusu 3 bin 975 kişiden oluşmaktadır. Fakat mahallemizde yaklaşık 8 bin kişi etmektedir.

4-Mahallenin Komşu Mahalleleri?

Mahallemiz batısında Ballıca Mahallesi, Doğusunda Sanayi Mahallesi ve Güneyinde Saraçlı Mahallesi bulunmaktadır.

5-Mahallede bulunan okullar?

Mahallemizde BATEM(Bulancak Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi), Atatürk Ortaokulu, Bahçelievler Anadolu Lisesi, Vilayetler Birliği Anaokulu ve Bulancak Anadolu Lisesi bulunmaktadır.

6-Mahallede yetişen bürokrat ve ilim adamları?

Mahallemizde mevcut Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar yetişmiştir.

7-Mahallede bulunan camiler?

Mahallemizde Bahçelievler Ballıca Camii, Kocatepe Camii ve 15 Temmuz Şehit Karaibrahimler Camii bulunmaktadır.

8-Mahallede bulunan resmi kuruluşlar ve daireler?

-

9-Mahallede bulunan özel kuruluşlar?

Mahallemizde Patar Kadayıfçılık, Sarıgöl Kayınlama Atölyesi ve Şebnem Rehabilitasyon gibi özel kuruluşlar faaliyet göstermektedir.

10-Mahallede bulunan marketler?

Mahallemizde Haşim Market, Özmar Market, Ayvaz Market, A101 gibi birçok mahalle bakkalı da bulunmaktadır.

11-Mahallede bulunan akarsular?

Mahallemizde Ayvaz Deresi bulunmaktadır.

12-Mahallede turizmle ilgili yerler?

-

13-Mahallenin geçim kaynakları?

Mahallemizde fındık, özel sektörde çalışan esnaflar ile memur kesimi yer almaktadır.

14-Mahallede tarihi eserler?

-

15- İstek ve temennileriniz nelerdir?

Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız daha refah bir ortamda hayatlarını idame ettirmeleri için, mahallemize yapılacak hizmetlerin takibini yapmaktayız. Şuanda mahallemizde en acil ihtiyaçlarımız Sağlık Ocağı ve ilkokul yapılmasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.