Bahçeşehir Koleji 25’inci yılına 25 yeni kampüsle başladı

GÜNDEM 27.09.2018 - 16:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2938+ kez okundu.
 

Bahçeşehir Koleji 25’inci yılına 25 yeni kampüsle başladı

Milyonlarca öğrenci ve öğretmenin ders başı yaptığı 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk ders 17 Eylül pazartesi günü çaldı.
Yeni döneme Türkiye genelindeki 126'ncı kampüsünün açılışıyla başlayan Bahçeşehir Koleji aynı zamanda eğitim hayatındaki 25'inci yılına da ‘merhaba’ dedi. Eğitim öğretim yılının ilk gününde, bu yıl açılan kampüslerden Atakent TEMA kampüsünde öğrencilerle bir araya gelen Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, yeni eğitim öğretim yılına dair iyi dileklerini paylaştı. Bahçeşehir Koleji'nde geleceğin sorunlarına çözüm bulacak bir nesil yetiştirdiklerini söyleyen Enver Yücel, “Öğrenmek yaşam boyu süren bir eylemdir. Bahçeşehir Koleji'nde fark yaratacak gençler olarak yetişiyorsunuz. Ezbercilikten uzak, araştırmacı, üretken bir nesil olarak ülkemizi geleceğin dünyasında temsil edeceksiniz” dedi. Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, yeni eğitim öğretim yılını öğrenci ve velilerle birlikte Çamlıca Kampüsü'nde karşıladı. 2018-2019 eğitim öğretim yılı için başarı dileklerini paylaşan Hüseyin Yücel konuşmasını, “Sizler, yenilikçi bir eğitim kurumunda eğitim görmenin ayrıcalığını yaşıyorsunuz. Bilimin ve teknolojinin baş döndürücü bir hızla değiştiği günümüzde, bu yenilikleri yalnızca takip eden değil o yeniliklere öncülük edecek şekilde yetişiyorsunuz. Bilgi, size dünyanın kapılarını açacak. Önünüzdeki uzun yaşam boyunca öğrenmeyi hiç bırakmayacaksınız” diye konuştu.
Milyonlarca öğrenci ve öğretmenin ders başı yaptığı 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk ders 17 Eylül pazartesi günü çaldı.

Yeni döneme Türkiye genelindeki 126'ncı kampüsünün açılışıyla başlayan Bahçeşehir Koleji aynı zamanda eğitim hayatındaki 25'inci yılına da ‘merhaba’ dedi. Eğitim öğretim yılının ilk gününde, bu yıl açılan kampüslerden Atakent TEMA kampüsünde öğrencilerle bir araya gelen Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, yeni eğitim öğretim yılına dair iyi dileklerini paylaştı.

Bahçeşehir Koleji'nde geleceğin sorunlarına çözüm bulacak bir nesil yetiştirdiklerini söyleyen Enver Yücel, “Öğrenmek yaşam boyu süren bir eylemdir. Bahçeşehir Koleji'nde fark yaratacak gençler olarak yetişiyorsunuz. Ezbercilikten uzak, araştırmacı, üretken bir nesil olarak ülkemizi geleceğin dünyasında temsil edeceksiniz” dedi.

Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, yeni eğitim öğretim yılını öğrenci ve velilerle birlikte Çamlıca Kampüsü'nde karşıladı.

2018-2019 eğitim öğretim yılı için başarı dileklerini paylaşan Hüseyin Yücel konuşmasını, “Sizler, yenilikçi bir eğitim kurumunda eğitim görmenin ayrıcalığını yaşıyorsunuz. Bilimin ve teknolojinin baş döndürücü bir hızla değiştiği günümüzde, bu yenilikleri yalnızca takip eden değil o yeniliklere öncülük edecek şekilde yetişiyorsunuz. Bilgi, size dünyanın kapılarını açacak. Önünüzdeki uzun yaşam boyunca öğrenmeyi hiç bırakmayacaksınız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.