Bahtiyar Gürel ismi yola verildi

GÜNDEM 15.02.2018 - 17:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3214+ kez okundu.
 

Bahtiyar Gürel ismi yola verildi

Giresun Belediye Meclisi Şubat ayı ikinci toplantısı,
Belediye Başkanı Kerim Aksu başkanlığında yapıldı. Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce söz isteyen Ak Parti Meclis üyelerine sorularını yazılı vermelerini söyleyen Başkan Aksu, yapılan tüm planlama ve kararların mecliste açık olarak alındığını ifade etti. İmar Komisyonundan gelen 3 madde, Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen 4 madde ve Trafik Komisyonundan gelen 2 madde de komisyonun görüşü doğrultusunda kabul edildi. Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun önceki meclis toplantısında teklif ettiği, Giresun Sanayi Sitesi kurucularından Bahtiyar Gürel’in Gedikkaya Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndan başlayıp, Boğacık Deresi’ni takip ederek Ali Usta Caddesi’ne bağlanan yola isminin verilmesi kabul edildi. Giresun Belediye Meclisi 6 Mart 2018 tarihinde toplanmak üzere sona erdi.
Giresun Belediye Meclisi Şubat ayı ikinci toplantısı,

Belediye Başkanı Kerim Aksu başkanlığında yapıldı. Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce söz isteyen Ak Parti Meclis üyelerine sorularını yazılı vermelerini söyleyen Başkan Aksu, yapılan tüm planlama ve kararların mecliste açık olarak alındığını ifade etti. İmar Komisyonundan gelen 3 madde, Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen 4 madde ve Trafik Komisyonundan gelen 2 madde de komisyonun görüşü doğrultusunda kabul edildi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun önceki meclis toplantısında teklif ettiği, Giresun Sanayi Sitesi kurucularından Bahtiyar Gürel’in Gedikkaya Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndan başlayıp, Boğacık Deresi’ni takip ederek Ali Usta Caddesi’ne bağlanan yola isminin verilmesi kabul edildi.

Giresun Belediye Meclisi 6 Mart 2018 tarihinde toplanmak üzere sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.