BAKAN CANİKLİ GÖREVİNİN BAŞINDA

GÜNDEM 27.06.2018 - 18:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3473+ kez okundu.
 

BAKAN CANİKLİ GÖREVİNİN BAŞINDA

Milli Savunma Bakanı hemşerimiz Nurettin Canikli, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılan seçimlerde AK Parti İstanbul 1. Bölge 2. Sıradan girdiği seçimlerde halkın teveccühü ile yeniden milletvekili seçildi.
24 Haziran seçimlerine Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam dediğini belirten Bakan Canikli, “Milletimiz son sözünü söyledi. Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yola ‘Devam’. Türkiye kazandı” dedi. Seçimlerin ardından Azerbaycan Ordusunun 100. Kuruluş Yıl Dönümü kutlamaları için dost ve kardeş ülke Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye giden Bakan Canikli, burada Azadlık Meydanı'nda kara, hava ve deniz kuvvetlerinin katılımı ile gerçekleştirilen askeri geçit törenine iştirak etti. Bakan Canikli, daha sonra Kara Kuvvetleri Komutanlığının Kuruluş Yıldönümü nedeniyle de bir açıklama yaptı. Bakan Canikli yaptığı açıklamada, “Dünyanın en köklü ve saygın ordularından biri olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin temelini oluşturan ve ülke güvenliğinin teminatı olan Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın kuruluş yıldönümü münasebetiyle, başta şahsınız olmak üzere Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın tüm personelini yürekten kutluyorum” dedi. Bakan Canikli açıklamasının devamında şunlara yer verdi; “Dünyada ve özellikle bölgemizde yaşanan siyasi ve askerî gelişmelerin yarattığı belirsizlik ve risk ortamında; Irak ve Suriye’nin kuzeyinde bulunan terör örgütlerine karşı sınırlarımızı korumak, terör örgütünün güney sınırlarımızda terör koridoru oluşturmasını engellemek, bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak amacıyla icra edilen Fırat Kalkanı Harekâtı, Zeytin Dalı Harekâtı ve Teröristle Mücadele Harekâtında elde edilen başarı ile milletimizin gurur kaynağı olmuş, bölgesinde güç ve denge unsuru olduğunu kanıtlamıştır. Bölgesel ve küresel barışın, istikrarın, huzurun ve güvenin önemli teminatlarından biri olmaya devam edecektir. 2227’nci kuruluş yıldönümü vesilesiyle, bu kutsal vatan topraklarını bize emanet eden devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Kara Kuvvetleri Komutanlığının fedakârlıkla çalışan tüm personelini en içten duygularımla tebrik ediyor, sağlık ve mutluluklar  diliyorum” .
Milli Savunma Bakanı hemşerimiz Nurettin Canikli, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılan seçimlerde AK Parti İstanbul 1. Bölge 2. Sıradan girdiği seçimlerde halkın teveccühü ile yeniden milletvekili seçildi.

24 Haziran seçimlerine Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam dediğini belirten Bakan Canikli, “Milletimiz son sözünü söyledi. Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yola ‘Devam’. Türkiye kazandı” dedi.

Seçimlerin ardından Azerbaycan Ordusunun 100. Kuruluş Yıl Dönümü kutlamaları için dost ve kardeş ülke Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye giden Bakan Canikli, burada Azadlık Meydanı'nda kara, hava ve deniz kuvvetlerinin katılımı ile gerçekleştirilen askeri geçit törenine iştirak etti.

Bakan Canikli, daha sonra Kara Kuvvetleri Komutanlığının Kuruluş Yıldönümü nedeniyle de bir açıklama yaptı.

Bakan Canikli yaptığı açıklamada, “Dünyanın en köklü ve saygın ordularından biri olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin temelini oluşturan ve ülke güvenliğinin teminatı olan Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın kuruluş yıldönümü münasebetiyle, başta şahsınız olmak üzere Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın tüm personelini yürekten kutluyorum” dedi.

Bakan Canikli açıklamasının devamında şunlara yer verdi; “Dünyada ve özellikle bölgemizde yaşanan siyasi ve askerî gelişmelerin yarattığı belirsizlik ve risk ortamında; Irak ve Suriye’nin kuzeyinde bulunan terör örgütlerine karşı sınırlarımızı korumak, terör örgütünün güney sınırlarımızda terör koridoru oluşturmasını engellemek, bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak amacıyla icra edilen Fırat Kalkanı Harekâtı, Zeytin Dalı Harekâtı ve Teröristle Mücadele Harekâtında elde edilen başarı ile milletimizin gurur kaynağı olmuş, bölgesinde güç ve denge unsuru olduğunu kanıtlamıştır. Bölgesel ve küresel barışın, istikrarın, huzurun ve güvenin önemli teminatlarından biri olmaya devam edecektir. 2227’nci kuruluş yıldönümü vesilesiyle, bu kutsal vatan topraklarını bize emanet eden devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Kara Kuvvetleri Komutanlığının fedakârlıkla çalışan tüm personelini en içten duygularımla tebrik ediyor, sağlık ve mutluluklar  diliyorum” .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.