Bakan Eroğlu’ndan Giresun’a müjde

GÜNDEM 11.06.2018 - 18:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3678+ kez okundu.
 

Bakan Eroğlu’ndan Giresun’a müjde

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, dün Giresun’da açılış ve temel atma törenine katıldı.
Bakan Eroğlu, Valilik önünde düzenlenen törende, 163 milyon TL yatırım bedelli 13 adet tesisin temelini atarak, yapımı tamamlanan yatırımların açılışını gerçekleştirdi. Temel atma töreni öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Bakan Eroğlu, son 15 yılda Giresun’a ulaşımdan sağlığa, eğitimden diğer yatırımlara 16.5 milyar lira yatırım yapıldığını kaydetti. Eroğlu, 2017’nin Eylül ayında Giresun’a geldiğinde 102 proje müjdesini verdiğini hatırlatarak, bu projelerden 72 tanesinin tamamlandığını kalan 30 projenin ise bir kısmının bu yıl içerisinde tamamının ise 2019 yılı içerisinde hizmete açılacağını belirtti. Giresun’a her zaman heybeleri dolu geldiğini söyleyen Eroğlu, Giresun’a yüksek gelirli turistlerin geleceği bir turizm tesisi müjdesi verdi. Kümbet Aymaç Yaylasında, Trabzon Uzungöl gibi bir alan oluşturulması için talimat veren Eroğlu, Kullakkaya Yaylasına ise terapi ormanı kurulmasının talimatını verdi. Bakan Eroğlu basın toplantısının ardından Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan 13 tesisin temelini atarak, DSİ ve DKMP tarafından yapı tamamlanan tesislerin açılışını yaptı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, dün Giresun’da açılış ve temel atma törenine katıldı.

Bakan Eroğlu, Valilik önünde düzenlenen törende, 163 milyon TL yatırım bedelli 13 adet tesisin temelini atarak, yapımı tamamlanan yatırımların açılışını gerçekleştirdi. Temel atma töreni öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Bakan Eroğlu, son 15 yılda Giresun’a ulaşımdan sağlığa, eğitimden diğer yatırımlara 16.5 milyar lira yatırım yapıldığını kaydetti.

Eroğlu, 2017’nin Eylül ayında Giresun’a geldiğinde 102 proje müjdesini verdiğini hatırlatarak, bu projelerden 72 tanesinin tamamlandığını kalan 30 projenin ise bir kısmının bu yıl içerisinde tamamının ise 2019 yılı içerisinde hizmete açılacağını belirtti.

Giresun’a her zaman heybeleri dolu geldiğini söyleyen Eroğlu, Giresun’a yüksek gelirli turistlerin geleceği bir turizm tesisi müjdesi verdi. Kümbet Aymaç Yaylasında, Trabzon Uzungöl gibi bir alan oluşturulması için talimat veren Eroğlu, Kullakkaya Yaylasına ise terapi ormanı kurulmasının talimatını verdi. Bakan Eroğlu basın toplantısının ardından Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan 13 tesisin temelini atarak, DSİ ve DKMP tarafından yapı tamamlanan tesislerin açılışını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.