BAKAN SELÇUK, ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

GÜNDEM 26.10.2020 - 10:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2765+ kez okundu.
 

BAKAN SELÇUK, ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Giresun'da öğretmenlerle bir araya geldi.
Bakan Selçuk, Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda organize edilen "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşması" etkinliğine katıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen etkinlikte Bakan Selçuk'a Vali Enver Ünlü, AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ve diğer ilgililer eşlik etti. Bakan Ziya Selçuk, kentteki temasları kapsamında AK Parti Giresun İl Başkanlığını da ziyaret etti. İl Başkanı Kenan Tatlı ile bir süre görüşen Selçuk, konferans salonunda basına kapalı düzenlenen programda partililere hitap etti. Buradaki programa, AK Parti Giresun Milletvekilleri Kadir Aydın ve Sabri Öztürk ile Belediye Başkanı Şenlikoğlu da katıldı.  
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Giresun'da öğretmenlerle bir araya geldi.

Bakan Selçuk, Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda organize edilen "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşması" etkinliğine katıldı.

Basına kapalı gerçekleştirilen etkinlikte Bakan Selçuk'a Vali Enver Ünlü, AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ve diğer ilgililer eşlik etti.

Bakan Ziya Selçuk, kentteki temasları kapsamında AK Parti Giresun İl Başkanlığını da ziyaret etti.

İl Başkanı Kenan Tatlı ile bir süre görüşen Selçuk, konferans salonunda basına kapalı düzenlenen programda partililere hitap etti.

Buradaki programa, AK Parti Giresun Milletvekilleri Kadir Aydın ve Sabri Öztürk ile Belediye Başkanı Şenlikoğlu da katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.