Bakan Turhan, Giresun’da

GÜNDEM 09.08.2018 - 17:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2683+ kez okundu.
 

Bakan Turhan, Giresun’da

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Giresun Valiliğini ziyaret ederek Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ile görüştü.
Bakan Turhan, Ordu’nun Ünye ilçesindeki sel bölgesini inceledikten sonra Giresun’a geldiğini belirterek, Devlet ve hükümet olarak vatandaşların yanlarında olduklarını, ne gerekiyorsa yapacaklarını ve selin yaralarının kısa sürede sarılacağını söyledi. Bakan Turhan’ın Giresun ziyaretinde Ak Parti Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’de hazır bulundu.    
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Giresun Valiliğini ziyaret ederek Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ile görüştü.

Bakan Turhan, Ordu’nun Ünye ilçesindeki sel bölgesini inceledikten sonra Giresun’a geldiğini belirterek, Devlet ve hükümet olarak vatandaşların yanlarında olduklarını, ne gerekiyorsa yapacaklarını ve selin yaralarının kısa sürede sarılacağını söyledi.

Bakan Turhan’ın Giresun ziyaretinde Ak Parti Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’de hazır bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.