Bakanlardan Tütüncü ailesine taziye

GÜNDEM 11.09.2017 - 14:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3090+ kez okundu.
 

Bakanlardan Tütüncü ailesine taziye

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli,
...Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’nün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.  Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsası açılışının ardından merhum Tütüncü’nün ailesini evinde ziyaret eden Bakanlar taziyelerini ileterek, aileye sabırlar dilediler.
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli,

...Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’nün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 

Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsası açılışının ardından merhum Tütüncü’nün ailesini evinde ziyaret eden Bakanlar taziyelerini ileterek, aileye sabırlar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.