BARINMA SORUNLARI HALA ÇÖZÜLEMEDİ! (Özel Haber)

GÜNDEM 30.01.2020 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2860+ kez okundu.
 

BARINMA SORUNLARI HALA ÇÖZÜLEMEDİ! (Özel Haber)

Onlar kimseden maddi bir beklenti istemiyorlar, sadece başlarını sokacak bir ev istiyorlar…
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ın uzun bir süredir üzerinde durduğu Çaylak ailesine bu zamana kadar ne resmi makamlar ne de vatandaşlar sahip çıktı. Bulancak’ın en önemli sorunlarından biri olan bu aile ne yazık ki hala daha ev sorununu çözemedi. Yaklaşık 1 ay önce 3 odalı bir evde yaşam mücadelesine devam eden Çaylak ailesi, bu evden de çıkmak zorunda bırakıldı. Evde yaşayan 6 engelli nedeniyle bir türlü sorunlarına çözüm bulunamadığını kaydeden baba Tekin(Namık) ve Aysel Çaylak çifti, en son çarelerinin köyde ki evlerinde ikamet etmek olduğunu belirttiler. Baba Tekin(Namık) Çaylak, bu evinde harabe şekilde olduğunu ve tadilata ihtiyacı olduğunu ifade ederek, devletin ve milletin kendilerine sahip çıkmalarını istedi. Kimseden nakdi yardım beklemediklerini söyleyen baba Çaylak, “Bizim tek bir derdimiz var o da başımızı sokabilecek bir ev. Önceliğimiz köyde ki evimizin bakıma alınarak yapılması, bu olmuyorsa müstakil bir yerde başımızı sokacak bir ev istiyoruz” dedi. Lakabı Bebek olan Erol(Merdan Tirsi), Gürdal Tirsi, Erdal Tirsi, Barış Çaylak, Savaş Çaylak ve Mutlu Çaylak aynı evde yaşamaya çalışan ve yüzde 70’e yakın engelli raporu bulunan isimler. Yetkililerin kendilerine sahip çıkmasını beklediklerini ifade eden Çaylak, kısa sürede bu sorunlarına çözüm bulunmasını bekliyor.
Onlar kimseden maddi bir beklenti istemiyorlar, sadece başlarını sokacak bir ev istiyorlar…

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız’ın uzun bir süredir üzerinde durduğu Çaylak ailesine bu zamana kadar ne resmi makamlar ne de vatandaşlar sahip çıktı.

Bulancak’ın en önemli sorunlarından biri olan bu aile ne yazık ki hala daha ev sorununu çözemedi. Yaklaşık 1 ay önce 3 odalı bir evde yaşam mücadelesine devam eden Çaylak ailesi, bu evden de çıkmak zorunda bırakıldı. Evde yaşayan 6 engelli nedeniyle bir türlü sorunlarına çözüm bulunamadığını kaydeden baba Tekin(Namık) ve Aysel Çaylak çifti, en son çarelerinin köyde ki evlerinde ikamet etmek olduğunu belirttiler. Baba Tekin(Namık) Çaylak, bu evinde harabe şekilde olduğunu ve tadilata ihtiyacı olduğunu ifade ederek, devletin ve milletin kendilerine sahip çıkmalarını istedi.

Kimseden nakdi yardım beklemediklerini söyleyen baba Çaylak, “Bizim tek bir derdimiz var o da başımızı sokabilecek bir ev. Önceliğimiz köyde ki evimizin bakıma alınarak yapılması, bu olmuyorsa müstakil bir yerde başımızı sokacak bir ev istiyoruz” dedi.

Lakabı Bebek olan Erol(Merdan Tirsi), Gürdal Tirsi, Erdal Tirsi, Barış Çaylak, Savaş Çaylak ve Mutlu Çaylak aynı evde yaşamaya çalışan ve yüzde 70’e yakın engelli raporu bulunan isimler.

Yetkililerin kendilerine sahip çıkmasını beklediklerini ifade eden Çaylak, kısa sürede bu sorunlarına çözüm bulunmasını bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.