BAŞHEKİM ÇITLAK’TAN ANLAMLI HAREKET

GÜNDEM 25.09.2020 - 17:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2962+ kez okundu.
 

BAŞHEKİM ÇITLAK’TAN ANLAMLI HAREKET

25 Eylül Dünya Eczacılar Günü dolayısıyla, Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Atilla Çıtlak ve Uzm. Dr. Ayşegül Torun Göktaş tarafından, hastanede görevli eczacı arkadaşlar Gamze Mandal Küçükada, Mervenur Ekizoğlu, Hülya Sinan Aydın, Faruk Demiroğlu, Saniye Derya Bakal Özçelik, Elif Kaya'ya çiçek takdim ederek 25 Eylül Dünya Eczacılar Gününü kutladı. Kurumda görevli tüm eczacılar adına çiçeği kabul eden eczacı Gamze Mandal Küçükada Başhekim Çıtlak ve Uzman Dr. Göktaş’a teşekkürlerini iletti. Başhekim Doç. Dr. Atilla Çıtlak;  ‘Sağlık hizmetinin başından sonuna kadar her anında var olan eczacı arkadaşlarımızın eczacılar günü kutlu olsun’ dedi.   

25 Eylül Dünya Eczacılar Günü dolayısıyla, Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Atilla Çıtlak ve Uzm. Dr. Ayşegül Torun Göktaş tarafından, hastanede görevli eczacı arkadaşlar Gamze Mandal Küçükada, Mervenur Ekizoğlu, Hülya Sinan Aydın, Faruk Demiroğlu, Saniye Derya Bakal Özçelik, Elif Kaya'ya çiçek takdim ederek 25 Eylül Dünya Eczacılar Gününü kutladı. Kurumda görevli tüm eczacılar adına çiçeği kabul eden eczacı Gamze Mandal Küçükada Başhekim Çıtlak ve Uzman Dr. Göktaş’a teşekkürlerini iletti.
Başhekim Doç. Dr. Atilla Çıtlak;  ‘Sağlık hizmetinin başından sonuna kadar her anında var olan eczacı arkadaşlarımızın eczacılar günü kutlu olsun’ dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.