Başkan adayı Sıbıç, durmuyor

SİYASET 01.01.2019 - 17:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2563+ kez okundu.
 

Başkan adayı Sıbıç, durmuyor

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Bulancak Belediyesi Başkan adayı olarak seçime katılacak Necmi Sıbıç, yılbaşını vatandaşların arasında geçirdi.
Gece boyunca işyerlerini ziyaret ederek çalışanların, yeni yıllarını kutlayan başkan adayı Necmi Sıbıç, Sağlık çalışanlar başta olmak üzere, çok sayıda işyerini ziyaret etti ve 1926 Bulancak spor Başkanı olan Başaran Karahasan’ı da işyerini de ziyaret ederek, hayırlı olsun, dileğinde bulundu. Ziyaretleri sırasında büyük bir ilgi gören Başkan adayı Sıbıç, “Ben her zaman Bulancaklı’nın içindeyim. Bu yılbaşı da gece boyunca çalışan çok sayıda işyerini ve işyeri çalışanını mesaileri devam ederken ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık ve sohbet ettik. Bu vesile ile de Bulancaklıların yeni yılını bir kez daha kutlar, herkese huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim” dedi.    
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Bulancak Belediyesi Başkan adayı olarak seçime katılacak Necmi Sıbıç, yılbaşını vatandaşların arasında geçirdi.

Gece boyunca işyerlerini ziyaret ederek çalışanların, yeni yıllarını kutlayan başkan adayı Necmi Sıbıç, Sağlık çalışanlar başta olmak üzere, çok sayıda işyerini ziyaret etti ve 1926 Bulancak spor Başkanı olan Başaran Karahasan’ı da işyerini de ziyaret ederek, hayırlı olsun, dileğinde bulundu.

Ziyaretleri sırasında büyük bir ilgi gören Başkan adayı Sıbıç, “Ben her zaman Bulancaklı’nın içindeyim. Bu yılbaşı da gece boyunca çalışan çok sayıda işyerini ve işyeri çalışanını mesaileri devam ederken ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık ve sohbet ettik. Bu vesile ile de Bulancaklıların yeni yılını bir kez daha kutlar, herkese huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim” dedi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.