Başkan Adayı Sıbıç, İhsaniye’de

GÜNDEM 18.03.2019 - 18:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3785+ kez okundu.
 

Başkan Adayı Sıbıç, İhsaniye’de

Cumhuriyet Halk Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, geçen hafta başladığı çadır toplantılarına İhsaniye Mahallesi ile devam etti.
İhsaniye Mahallesi Kızılot Durağı mevkiinde İhsaniye Mahallesinin ilk toplantısını yaptıklarını kaydeden Başkan Adayı Sıbıç, 90 gündür sahada olduğunu fakat 20 yaşından beri Bulancak’ı dinlediğini ifade ederek mevcut Belediye yönetimini eleştirdiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Şimdi çıkıp anlatıyorlar. Biz diyorlar 40 yıldır değişmeyen su şebekesini değiştirdik. Su şebekesi değişti mi? Değişti. Pekala hanımefendiler burada. Annelerim, ablalarım, kardeşlerim burada. Soruyorum ben size. O belediye suyundan yemek yapı içebiliyor musunuz? Şimdi sen bu su şebekesinin neyini değiştirdin. Biz ayda bir meclis toplantıları yapıyoruz. Belediye Meclis toplantılarına gidiyoruz, meclis üyelerinin önünde pet şişe var, belediye başkanının önünde cam şişe su var. Sen çıkıyorsun diyorsun ki, ‘Ben su şebekesini değiştirdim’. Su şebekesini değiştirdin de peki senin önünde cam şişe su ne arıyor? Biz göreve geldiğimiz kanunun biz verdiği yetkileri kullanarak suyun fiyatını en alt seviyeye çekerek halkımızla birlikte belediye şebeke suyunu içeceğiz” Öte yandan Başkan Adayı Sıbıç, yaptığı son açıklamada, “31 Mart’ta Bulancak’ta sevgi ve saygının hakim olmasını isteyen değerli Bulancaklı hemşehrilerim, sizlerden ve çevrenizden birer oy istiyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, geçen hafta başladığı çadır toplantılarına İhsaniye Mahallesi ile devam etti.

İhsaniye Mahallesi Kızılot Durağı mevkiinde İhsaniye Mahallesinin ilk toplantısını yaptıklarını kaydeden Başkan Adayı Sıbıç, 90 gündür sahada olduğunu fakat 20 yaşından beri Bulancak’ı dinlediğini ifade ederek mevcut Belediye yönetimini eleştirdiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Şimdi çıkıp anlatıyorlar. Biz diyorlar 40 yıldır değişmeyen su şebekesini değiştirdik. Su şebekesi değişti mi? Değişti. Pekala hanımefendiler burada. Annelerim, ablalarım, kardeşlerim burada. Soruyorum ben size. O belediye suyundan yemek yapı içebiliyor musunuz? Şimdi sen bu su şebekesinin neyini değiştirdin. Biz ayda bir meclis toplantıları yapıyoruz. Belediye Meclis toplantılarına gidiyoruz, meclis üyelerinin önünde pet şişe var, belediye başkanının önünde cam şişe su var. Sen çıkıyorsun diyorsun ki, ‘Ben su şebekesini değiştirdim’. Su şebekesini değiştirdin de peki senin önünde cam şişe su ne arıyor? Biz göreve geldiğimiz kanunun biz verdiği yetkileri kullanarak suyun fiyatını en alt seviyeye çekerek halkımızla birlikte belediye şebeke suyunu içeceğiz”

Öte yandan Başkan Adayı Sıbıç, yaptığı son açıklamada, “31 Mart’ta Bulancak’ta sevgi ve saygının hakim olmasını isteyen değerli Bulancaklı hemşehrilerim, sizlerden ve çevrenizden birer oy istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.