Başkan Akgün’den teşekkür

SİYASET 28.02.2019 - 17:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3456+ kez okundu.
 

Başkan Akgün’den teşekkür

CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün, hafta başı parti binasında çıkan yangında geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti.
Başkan Akgün, “Partimizde meydana gelen yangın olayı sonrası hem partili büyüklerimiz hem de diğer parti mensupları gerek arayarak gerekse gelerek ve de hemşerilerimiz sosyal medya yoluyla geçmiş olsun dileklerini iletmiştir. Başımıza gelen yangın olayı çok şükür maddi zararla atlatılmıştır. Bu süreçte bizlere geçmiş olsun diyen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi. Başkan Akgün öte yandan 31 Mart seçimleri için tüm listeleri seçim kuruluna sunduklarını ifade ederek, Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, belediye meclis üyesi adayları ve il genel meclis üyesi adaylarının sahada çalışmaya devam ettiklerini ve Mart’ın sonunun bahar olacağını söyledi.
CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün, hafta başı parti binasında çıkan yangında geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti.

Başkan Akgün, “Partimizde meydana gelen yangın olayı sonrası hem partili büyüklerimiz hem de diğer parti mensupları gerek arayarak gerekse gelerek ve de hemşerilerimiz sosyal medya yoluyla geçmiş olsun dileklerini iletmiştir. Başımıza gelen yangın olayı çok şükür maddi zararla atlatılmıştır. Bu süreçte bizlere geçmiş olsun diyen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Akgün öte yandan 31 Mart seçimleri için tüm listeleri seçim kuruluna sunduklarını ifade ederek, Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, belediye meclis üyesi adayları ve il genel meclis üyesi adaylarının sahada çalışmaya devam ettiklerini ve Mart’ın sonunun bahar olacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.