Başkan Aksu, basınla iftarda buluştu

GÜNDEM 13.06.2018 - 17:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3132+ kez okundu.
 

Başkan Aksu, basınla iftarda buluştu

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Giresun’da görev yapan basın mensupları ile iftar programında buluştu.
Aksu, özgür basının demokrasinin sigortası olduğunu söyledi. Halkın tarafsız haber alma özgürlüğünün neredeyse ortadan kaldırılmaya çalışıldığına vurgu yapan Başkan Kerim Aksu, iktidar sahiplerinin görevini yapan gazetecileri evrensel hukuk kuralları hiçe sayılarak tutuklandığını ifade etti. Başkan Aksu; “Basın görevini yaparsa, demokrasi kuralları işlerse, hukuk bağımsız olarak güven verirse çağdaş bir ülke oluruz. Bizim demokrasi anlayışımız, kurumların, kuralların evrensel olmasıdır. Önümüzde çok önemli seçimler var. Bu seçimler ülkemiz için bir dönüm noktasıdır. Hepimiz ülkemizin geleceğini, çocuklarımızın geleceğini düşünmek zorundayız. Bu akşam bizimle olduğunuz için çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Giresun’da görev yapan basın mensupları ile iftar programında buluştu.

Aksu, özgür basının demokrasinin sigortası olduğunu söyledi. Halkın tarafsız haber alma özgürlüğünün neredeyse ortadan kaldırılmaya çalışıldığına vurgu yapan Başkan Kerim Aksu, iktidar sahiplerinin görevini yapan gazetecileri evrensel hukuk kuralları hiçe sayılarak tutuklandığını ifade etti.

Başkan Aksu; “Basın görevini yaparsa, demokrasi kuralları işlerse, hukuk bağımsız olarak güven verirse çağdaş bir ülke oluruz. Bizim demokrasi anlayışımız, kurumların, kuralların evrensel olmasıdır. Önümüzde çok önemli seçimler var. Bu seçimler ülkemiz için bir dönüm noktasıdır. Hepimiz ülkemizin geleceğini, çocuklarımızın geleceğini düşünmek zorundayız. Bu akşam bizimle olduğunuz için çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.