Başkan Aksu’dan Yalı Mahallesi’nde inceleme

GÜNDEM 03.08.2017 - 13:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2896+ kez okundu.
 

Başkan Aksu’dan Yalı Mahallesi’nde inceleme

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Yalı Mahallesi’nde inceleme yaparak mahalle sakinlerinin taleplerini yerinde değerlendirdi.
Aksu, her mahallenin ihtiyacının farklı olduğunu, 2012 yılında belediye hizmet alanına dâhil olan Yalı Mahallesi’nin temel ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi. Muhtar Şükrü Çolak, Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, Fen İşleri Müdürü Ergun Altıyaprak, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ozan Faik Kılıç, birim şefleri Süleyman Tuncay, Ethem Kılıç, İsmail Taşhan ve Tahsin Özkeskin’le beraber Yalı Mahallesi’ni gezen Belediye Başkanı Kerim Aksu, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Belediye Başkanı Kerim Aksu, tüm mahallelere yatırım yapmaya, sorunları gidermeye çalıştıklarına dikkat çekerek, “Her mahallemizin ihtiyacı aynı değil. Burası yeni mahalle oldu. Birçok sorunu var. Bu mahallemizin ihtiyaçlarını öncelik sırasına göre yapacağız. İlk aşamada yolları yapmayı planlıyoruz. Bazı bölgelere içme suyu ve kanalizasyon hattı yapacağız. Biz belediye olarak vatandaşın parasını kullanıyoruz. Kısıtlı bütçemizle her sorunu gidermeye çalışıyoruz. Geçen yıl yoğun bir asfalt yol yapımı gerçekleştirdik. Bu yıl da devam ediyoruz” dedi. Başkan Kerim Aksu, ilgili müdürlere Yalı Mahallesi’nin acil taleplerinin giderilmesi talimatı verdi.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Yalı Mahallesi’nde inceleme yaparak mahalle sakinlerinin taleplerini yerinde değerlendirdi.

Aksu, her mahallenin ihtiyacının farklı olduğunu, 2012 yılında belediye hizmet alanına dâhil olan Yalı Mahallesi’nin temel ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.

Muhtar Şükrü Çolak, Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, Fen İşleri Müdürü Ergun Altıyaprak, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ozan Faik Kılıç, birim şefleri Süleyman Tuncay, Ethem Kılıç, İsmail Taşhan ve Tahsin Özkeskin’le beraber Yalı Mahallesi’ni gezen Belediye Başkanı Kerim Aksu, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, tüm mahallelere yatırım yapmaya, sorunları gidermeye çalıştıklarına dikkat çekerek, “Her mahallemizin ihtiyacı aynı değil. Burası yeni mahalle oldu. Birçok sorunu var. Bu mahallemizin ihtiyaçlarını öncelik sırasına göre yapacağız. İlk aşamada yolları yapmayı planlıyoruz. Bazı bölgelere içme suyu ve kanalizasyon hattı yapacağız. Biz belediye olarak vatandaşın parasını kullanıyoruz. Kısıtlı bütçemizle her sorunu gidermeye çalışıyoruz. Geçen yıl yoğun bir asfalt yol yapımı gerçekleştirdik. Bu yıl da devam ediyoruz” dedi.

Başkan Kerim Aksu, ilgili müdürlere Yalı Mahallesi’nin acil taleplerinin giderilmesi talimatı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.