Başkan Aksu gazeteciler ile buluştu

GÜNDEM 15.01.2018 - 17:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3673+ kez okundu.
 

Başkan Aksu gazeteciler ile buluştu

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Giresun’daki gazeteciler ile yemekte buluştu.
12 Ocak Cuma akşamı Giresunspor Taraftarlar Derneği lokalinde yemekli sohbette bir arya gelen Başkan Aksu ve Giresun yerel basın yayın emekçileri Giresun’un gündemi ve basın emekçilerinin sorunları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. Geç saatlere kadar devam eden yemekli sohbet öncesi Başkan Aksu, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' kutlu olsun. Bizde bu akşam Giresun basınının değerli çalışanları ile bir arada olmaktan son derece memnunuz. Burada sadece Giresun’un sorunlarını değil, birazda gazetecilerin dertlerini dinlemek, sohbet etmek için bir araya geldik. Hepinize teşekkür ederim” dedi. 
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Giresun’daki gazeteciler ile yemekte buluştu.

12 Ocak Cuma akşamı Giresunspor Taraftarlar Derneği lokalinde yemekli sohbette bir arya gelen Başkan Aksu ve Giresun yerel basın yayın emekçileri Giresun’un gündemi ve basın emekçilerinin sorunları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Geç saatlere kadar devam eden yemekli sohbet öncesi Başkan Aksu, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' kutlu olsun. Bizde bu akşam Giresun basınının değerli çalışanları ile bir arada olmaktan son derece memnunuz. Burada sadece Giresun’un sorunlarını değil, birazda gazetecilerin dertlerini dinlemek, sohbet etmek için bir araya geldik. Hepinize teşekkür ederim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.