Başkan Aksu müdürlerle toplandı

GÜNDEM 11.09.2017 - 14:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3080+ kez okundu.
 

Başkan Aksu müdürlerle toplandı

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, birim müdürleri ile bir toplantı yaparak projeleri, çalışmaları ve yılsonuna kadar yapılacak işleri değerlendirdi.
Müdürlerin bağlı olduğu başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Kerim Aksu, büyük bir baskı ve engellemelere rağmen hizmet ürettiklerine vurgu yaparak şunları dile getirdi, "Kamu kurumları projelerimize destek olmayı bırakın, komik bahaneler üreterek bizi engellemeye çalışıyorlar. Bunun için bizler daha fazla çalışmak, bu engelleri aşmak zorundayız. Her müdürlük alanına giren projeleri titizlikle takip etmeli.  Zorlandığınız, aşamadığınız konularda başkan yardımcılarını, beni 24 saat arayabilirsiniz.  Bu şehre yaptığımız hizmetler, geleceğe bırakacağımız eserler olacaktır. Bu şehri beraber yönetiyoruz. Beraber kol kola görevimizi yerine getireceğiz. Sizlerden vatandaşın taleplerini titizlikle takip etmenizi istiyorum" Başkan Aksu, yılsonuna kadar devam eden projelerin tamamlanması için gereken ihtiyaçların tespit edilerek ilgili başkan yardımcılarına ve kendisine iletilmesini istedi. Toplantıya katılan başkan yardımcıları ve müdürler görüşlerini Başkan Aksu’ya ilettiler.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, birim müdürleri ile bir toplantı yaparak projeleri, çalışmaları ve yılsonuna kadar yapılacak işleri değerlendirdi.

Müdürlerin bağlı olduğu başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Kerim Aksu, büyük bir baskı ve engellemelere rağmen hizmet ürettiklerine vurgu yaparak şunları dile getirdi, "Kamu kurumları projelerimize destek olmayı bırakın, komik bahaneler üreterek bizi engellemeye çalışıyorlar. Bunun için bizler daha fazla çalışmak, bu engelleri aşmak zorundayız. Her müdürlük alanına giren projeleri titizlikle takip etmeli.  Zorlandığınız, aşamadığınız konularda başkan yardımcılarını, beni 24 saat arayabilirsiniz.  Bu şehre yaptığımız hizmetler, geleceğe bırakacağımız eserler olacaktır. Bu şehri beraber yönetiyoruz. Beraber kol kola görevimizi yerine getireceğiz. Sizlerden vatandaşın taleplerini titizlikle takip etmenizi istiyorum"

Başkan Aksu, yılsonuna kadar devam eden projelerin tamamlanması için gereken ihtiyaçların tespit edilerek ilgili başkan yardımcılarına ve kendisine iletilmesini istedi. Toplantıya katılan başkan yardımcıları ve müdürler görüşlerini Başkan Aksu’ya ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.