BAŞKAN AKSU ÖZEL KONUKLARI AĞIRLADI

GÜNDEM 04.12.2018 - 17:31, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:39 2525+ kez okundu.
 

BAŞKAN AKSU ÖZEL KONUKLARI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Dünya Engelliler Günü nedeniyle, özel konukları ile kahvaltı yaptı.
Başkan Aksu eşi Müge Aksu ile beraber katıldığı kahvaltı programında, yılda bir gün değil, her zaman özel dostları ile birlikte olduğunu söyledi. Salona gelişinde alkışlarla karşılanan Başkan Kerim Aksu, 10 yıllık görev süresinde, tüm projelere engellilerin ihtiyaçlarını karşılayacak düzenlemeler koyduğunu belirterek; “Bu kentte beraber yaşamaktan mutluyuz. Sizler benim için çok değerlisiniz. Derneklerimizin ve bireysel talepleri her zaman öncelik kabul ettim” dedi. Kahvaltı sonrası özel konuklarına kısa bir konuşma yapan Başkan Aksu şunları dile getirdi; “Bugün burada sizlerle olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Şunu söylemek istiyorum 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak belirlenmiş ama benim için sadece bir gün değil 365 gün önemlisiniz. Sadece bu özel günlerde değil, ben ve arkadaşlarım sizin her zaman yanınızda olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sizlerin sorunlarını gidermeye ve engelsiz bir şehir oluşturmaya çalışıyoruz. 10 yılda Giresun’da engelliler adına çok şeyi değiştirdik. Bu süre zarfında engelli yollarımız, belli bölgelerde yaptığımız şarj istasyonları, engelli taşıma araçları, engelli tiyatrosu, engelli park yeri ve akülü engelli aracı konusunda taleplerinize karşılık verdik. Birçok çalışmalarda beraber fikir birliğinde bulunduk. Hepinize katılımınız için teşekkür ederim. Ben hepinize gönülden bağlıyım, hepinizi gönülden seviyorum.” Belediye Başkanı Kerim Aksu ve eşi Müge Aksu, programa katılan konukları ile beraber hatıra fotoğrafı çektirdi. Müge Aksu, konuklarına günün anısına çiçek takdim etti. Ayvasıl Liman Restoranda düzenlenen programa, Giresun Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Giresun Anadolu Engelliler Derneği, Giresun Görme Engelliler Derneği, Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü, Giresun İzci Kulübü Derneği, Karadeniz Engelliler Derneği, Bulancak Özel Spor Kulübü, Bulancak Hayat Şebnem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri, üyeleri ve aileler katıldı.
Belediye Başkanı Kerim Aksu, Dünya Engelliler Günü nedeniyle, özel konukları ile kahvaltı yaptı.

Başkan Aksu eşi Müge Aksu ile beraber katıldığı kahvaltı programında, yılda bir gün değil, her zaman özel dostları ile birlikte olduğunu söyledi.

Salona gelişinde alkışlarla karşılanan Başkan Kerim Aksu, 10 yıllık görev süresinde, tüm projelere engellilerin ihtiyaçlarını karşılayacak düzenlemeler koyduğunu belirterek; “Bu kentte beraber yaşamaktan mutluyuz. Sizler benim için çok değerlisiniz. Derneklerimizin ve bireysel talepleri her zaman öncelik kabul ettim” dedi.

Kahvaltı sonrası özel konuklarına kısa bir konuşma yapan Başkan Aksu şunları dile getirdi; “Bugün burada sizlerle olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Şunu söylemek istiyorum 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak belirlenmiş ama benim için sadece bir gün değil 365 gün önemlisiniz. Sadece bu özel günlerde değil, ben ve arkadaşlarım sizin her zaman yanınızda olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sizlerin sorunlarını gidermeye ve engelsiz bir şehir oluşturmaya çalışıyoruz. 10 yılda Giresun’da engelliler adına çok şeyi değiştirdik. Bu süre zarfında engelli yollarımız, belli bölgelerde yaptığımız şarj istasyonları, engelli taşıma araçları, engelli tiyatrosu, engelli park yeri ve akülü engelli aracı konusunda taleplerinize karşılık verdik. Birçok çalışmalarda beraber fikir birliğinde bulunduk. Hepinize katılımınız için teşekkür ederim. Ben hepinize gönülden bağlıyım, hepinizi gönülden seviyorum.”

Belediye Başkanı Kerim Aksu ve eşi Müge Aksu, programa katılan konukları ile beraber hatıra fotoğrafı çektirdi. Müge Aksu, konuklarına günün anısına çiçek takdim etti.

Ayvasıl Liman Restoranda düzenlenen programa, Giresun Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Giresun Anadolu Engelliler Derneği, Giresun Görme Engelliler Derneği, Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü, Giresun İzci Kulübü Derneği, Karadeniz Engelliler Derneği, Bulancak Özel Spor Kulübü, Bulancak Hayat Şebnem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri, üyeleri ve aileler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.