Başkan Aydın, Regaip kandilini kutladı

GÜNDEM 07.03.2019 - 18:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3569+ kez okundu.
 

Başkan Aydın, Regaip kandilini kutladı

Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın, dün akşam idrak edilen Regaip Kandili nedeniyle tüm Bulancaklı çiftçilerin ve vatandaşların kandilini kutladı.
Yönetim Kurulu Üyesi hayati Gayık ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Başkan Sadullah Aydın, mübarek gün ve geceleriyle bereketli bir maneviyat mevsimi olan Recep, Şaban ve Ramazan aylarının manevi atmosferine girdiğimizi belirterek, “Üç aylar, tövbe etmenin, affın, manevi arınmanın ve kendini yenilemenin habercisi olan Regaip, Miraç, Berat Kandilleri, Kadir Gacesi ve Ramazan Bayramıgibi mübarek gün ve geceleriyle bizleri kuşattığı bir mevsimdir. Bu bereketli zaman dilimlerini fırsat bilerek ibadetlerimizi artıralım, günahlarımız için tövbe edelim, küskünlüklere son verelim, karşılıklı sevgi, saygı ve hoş görü ortamının kurulmasına, milletçe birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine ve ahlaki erdemlerin toplumda yaygınlaşmasına gayret gösterelim” dedi. ‘TÜM İNSANLIK FAYDALANMALI’ Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan başkan Aydın, “Bu mübarek gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını, Milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice üç aylara kavuşmayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bulancaklı çiftçi kardeşlerim, ülkemiz ve tüm İslam aleminin mübarek Regaip Gecesini tebrik ediyorum” diye konuştu.
Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın, dün akşam idrak edilen Regaip Kandili nedeniyle tüm Bulancaklı çiftçilerin ve vatandaşların kandilini kutladı.

Yönetim Kurulu Üyesi hayati Gayık ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Başkan Sadullah Aydın, mübarek gün ve geceleriyle bereketli bir maneviyat mevsimi olan Recep, Şaban ve Ramazan aylarının manevi atmosferine girdiğimizi belirterek, “Üç aylar, tövbe etmenin, affın, manevi arınmanın ve kendini yenilemenin habercisi olan Regaip, Miraç, Berat Kandilleri, Kadir Gacesi ve Ramazan Bayramıgibi mübarek gün ve geceleriyle bizleri kuşattığı bir mevsimdir. Bu bereketli zaman dilimlerini fırsat bilerek ibadetlerimizi artıralım, günahlarımız için tövbe edelim, küskünlüklere son verelim, karşılıklı sevgi, saygı ve hoş görü ortamının kurulmasına, milletçe birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine ve ahlaki erdemlerin toplumda yaygınlaşmasına gayret gösterelim” dedi.

‘TÜM İNSANLIK FAYDALANMALI’

Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan başkan Aydın, “Bu mübarek gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını, Milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice üç aylara kavuşmayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bulancaklı çiftçi kardeşlerim, ülkemiz ve tüm İslam aleminin mübarek Regaip Gecesini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.