Başkan Emür Ankara’da temaslarda bulundu

SİYASET 18.10.2018 - 17:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3140+ kez okundu.
 

Başkan Emür Ankara’da temaslarda bulundu

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Ankara’da belediyenin yatırımlarını takip etmek amacıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Başkan Emür AK Parti Genel Merkezi’ni ve bazı bürokratları ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Emür ilk olarak AK Parti Giresun Milletvekilleri Kadir Aydın, Sabri Öztürk, İstanbul Milletvekili Hasan Turan'ı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli ve Gençlik Ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’yı ziyaret etti. Ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Emür, “Belediyemiz ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’da görüşme ve ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Keşap ve bölgemizdeki konularda projelerin hızlandırılması konusunda istişare halindeyiz” dedi. Ziyaretlerde Başkan Emür’e AK Parti İlçe Başkanı Adem Çakır’da eşlik etti.
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Ankara’da belediyenin yatırımlarını takip etmek amacıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Emür AK Parti Genel Merkezi’ni ve bazı bürokratları ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Emür ilk olarak AK Parti Giresun Milletvekilleri Kadir Aydın, Sabri Öztürk, İstanbul Milletvekili Hasan Turan'ı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli ve Gençlik Ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’yı ziyaret etti.

Ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Emür, “Belediyemiz ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’da görüşme ve ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Keşap ve bölgemizdeki konularda projelerin hızlandırılması konusunda istişare halindeyiz” dedi. Ziyaretlerde Başkan Emür’e AK Parti İlçe Başkanı Adem Çakır’da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.