BAŞKAN EMÜR, ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

SİYASET 25.07.2018 - 17:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2181+ kez okundu.
 

BAŞKAN EMÜR, ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ve AK Parti Keşap İlçe Başkanı ve belediye meclis üyeleri TBMM’de AK Parti Milletvekillerini ziyaret etti.
Başkan Emür, “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Seçiminde Giresun Milletvekili seçilen vekilleri ziyarette bulunduk” dedi. 24 Haziran seçimlerinde “Halkımızın büyük desteği ve teveccühüyle rekor bir oy alarak, kendi rekorumuzu Cumhurbaşkanlığı seçiminde tarih yazan Keşap; 8,953 oran:%64,63, Milletvekilliği seçiminde Keşap sahil ilçeler bandı içersinde birinci olarak aldığı 7911 oran; %56,64  ile ivme yakaladı. Ülkemizin geleceğine şekil verecek Cumhurbaşkanlığı sistemli mecliste görev yapacak olan Sayın Bakanımız Nurettin Canikli, Cemal Öztürk, Kadir Aydın, Sabri Öztürk ve İstanbul Milletvekilimiz Hasan Turan’ı ziyaret ederek yeni yasama yılının hayırlı olmasını temenni ettik. Giresun ve Keşap'ımız ile ilgili projeler hakkında yapılacak işler ile ilgili istişarede bulunduk. AK Parti Keşap İlçe Başkanımız, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Hepsi birbirinden değerli milletvekillerimize Rabbim vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin” dedi.    
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür ve AK Parti Keşap İlçe Başkanı ve belediye meclis üyeleri TBMM’de AK Parti Milletvekillerini ziyaret etti.

Başkan Emür, “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Seçiminde Giresun Milletvekili seçilen vekilleri ziyarette bulunduk” dedi.

24 Haziran seçimlerinde “Halkımızın büyük desteği ve teveccühüyle rekor bir oy alarak, kendi rekorumuzu Cumhurbaşkanlığı seçiminde tarih yazan Keşap; 8,953 oran:%64,63, Milletvekilliği seçiminde Keşap sahil ilçeler bandı içersinde birinci olarak aldığı 7911 oran; %56,64  ile ivme yakaladı. Ülkemizin geleceğine şekil verecek Cumhurbaşkanlığı sistemli mecliste görev yapacak olan Sayın Bakanımız Nurettin Canikli, Cemal Öztürk, Kadir Aydın, Sabri Öztürk ve İstanbul Milletvekilimiz Hasan Turan’ı ziyaret ederek yeni yasama yılının hayırlı olmasını temenni ettik. Giresun ve Keşap'ımız ile ilgili projeler hakkında yapılacak işler ile ilgili istişarede bulunduk. AK Parti Keşap İlçe Başkanımız, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Hepsi birbirinden değerli milletvekillerimize Rabbim vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.