Başkan Emür, Öğretmenler Gününü kutladı

GÜNDEM 23.11.2018 - 16:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2866+ kez okundu.
 

Başkan Emür, Öğretmenler Gününü kutladı

Keşap İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Aykıt ve beraberindeki şube müdürleri ile öğretmenler Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür’ü makamında ziyaret etti.
Emür, Aykıt ile öğretmenleri “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutladı.  Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, yaptığı açıklamada, bu mukaddes görevi ifa eden fedakar öğretmenlere hürmetlerimi sunduğunu söyledi.  “Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır.” diyen Emür, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ahirete göçen ve hayatta olan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum,  ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”   
Keşap İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Aykıt ve beraberindeki şube müdürleri ile öğretmenler Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür’ü makamında ziyaret etti.

Emür, Aykıt ile öğretmenleri “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutladı. 

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, yaptığı açıklamada, bu mukaddes görevi ifa eden fedakar öğretmenlere hürmetlerimi sunduğunu söyledi. 

“Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır.” diyen Emür, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ahirete göçen ve hayatta olan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum,  ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.