Başkan Emür seçim startını verdi

GÜNDEM 14.02.2019 - 17:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3680+ kez okundu.
 

Başkan Emür seçim startını verdi

Keşap Belediye Başkanı ve Keşap AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür, yoğun katılım ile seçim çalışmalarına start verdi.
Keşap Kapalı Halı Saha ve Sosyal Tesislerinde yapılan konser ile Başkan Emür, 5 yılda yapılan, devam eden ve bundan sonraki hedeflerini sinevizyon ile Keşaplı hemşehrilerine detaylı anlattı. Başkan Emür, yeni dönemde de Keşap'ı Gönül Belediyeciliği ile Keşaplı hemşehleriyle yönetmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Emür, “Katılım umduğumuzdan çok yüksek olduğu için, bu yoğun ilgiden dolayı tüm Keşaplı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Akşam seçim startımızı verirken, seçim büromuzunda açılışını yapmış olduk. Yarından itibaren bütün hemşehrilerimizi seçim büromuza bekliyoruz. Akşamları bizde seçim büromuzda olacağız” dedi. Başkan Emür, görev yaptığı 5 yıl boyunca Keşap'ı, halkın her kesimi ile birlikte yönettiklerini ifade ederek, “Yaptığımız projeler her zaman tam puan aldı. Hizmetlerimiz katlanarak devam edecek. Görev yaptığımız süreçte siyasi kimlik gözetmeksizin halkımızın her kesimine eşit mesafede hizmet ürettik. Halkımızın yaşam konforunu arttıran, ayrıca örnek gösterilen sosyal projelere de imza attık. Yeni dönemde de yine vatandaşlarımızla kol kola çalışacağız” diye konuştu.  
Keşap Belediye Başkanı ve Keşap AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür, yoğun katılım ile seçim çalışmalarına start verdi.

Keşap Kapalı Halı Saha ve Sosyal Tesislerinde yapılan konser ile Başkan Emür, 5 yılda yapılan, devam eden ve bundan sonraki hedeflerini sinevizyon ile Keşaplı hemşehrilerine detaylı anlattı. Başkan Emür, yeni dönemde de Keşap'ı Gönül Belediyeciliği ile Keşaplı hemşehleriyle yönetmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Emür, “Katılım umduğumuzdan çok yüksek olduğu için, bu yoğun ilgiden dolayı tüm Keşaplı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Akşam seçim startımızı verirken, seçim büromuzunda açılışını yapmış olduk. Yarından itibaren bütün hemşehrilerimizi seçim büromuza bekliyoruz. Akşamları bizde seçim büromuzda olacağız” dedi.

Başkan Emür, görev yaptığı 5 yıl boyunca Keşap'ı, halkın her kesimi ile birlikte yönettiklerini ifade ederek, “Yaptığımız projeler her zaman tam puan aldı. Hizmetlerimiz katlanarak devam edecek. Görev yaptığımız süreçte siyasi kimlik gözetmeksizin halkımızın her kesimine eşit mesafede hizmet ürettik. Halkımızın yaşam konforunu arttıran, ayrıca örnek gösterilen sosyal projelere de imza attık. Yeni dönemde de yine vatandaşlarımızla kol kola çalışacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.