BAŞKAN KALINTAŞ, KAYMAKAM SOYSAL’I AĞIRLADI

SİYASET 08.06.2020 - 15:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3922+ kez okundu.
 

BAŞKAN KALINTAŞ, KAYMAKAM SOYSAL’I AĞIRLADI

Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Piraziz Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal ve beraberindeki heyeti makamında misafir etti.
Kalıntaş, Piraziz’den gelen misafiriyle yakından ilgilendi. Başkan Harun Kalıntaş, “Hepimiz ülkemizin ve bu ülkede yaşayan bütün insanların daha huzurlu, daha mutlu, daha refah içinde yaşaması için çalışıyoruz. Kovanlıktaki insanımız için de Piraziz’de ki insanımız için de tüm dileğimiz ve çabamız böyle.  İnşallah birlikte çok güzel işler yapacağız. Kovanlıktaki vatandaşlarımız, belediyecilik anlamında çok güzel hizmetler alıyor, almaya da devam edeceğiz. Devletimiz, zaten okulundan, yolundan, diğer kurumların hizmetlerine kadar gerekeni gayet güzel bir şekilde yapıyor” dedi. Başkan Kalıntaş’ın sıcak karşılaması ve yakın ilgisi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Piraziz Kaymakam'ı Muhammed Üsame Soysal’da “Belediye başkanımızın çalışmalarını her biri birbirinden güzel. Bize gösterdikleri misafir severliklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Misafirler arasında İl Genel Meclisi üyeleri Cafer Mavi, Tecat Şahin, Piraziz Özel İdare Müdürü İrfan Beyaz ve Piraziz Jandarma komutanı hazır bulundu.  
Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş, Piraziz Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal ve beraberindeki heyeti makamında misafir etti.

Kalıntaş, Piraziz’den gelen misafiriyle yakından ilgilendi. Başkan Harun Kalıntaş, “Hepimiz ülkemizin ve bu ülkede yaşayan bütün insanların daha huzurlu, daha mutlu, daha refah içinde yaşaması için çalışıyoruz. Kovanlıktaki insanımız için de Piraziz’de ki insanımız için de tüm dileğimiz ve çabamız böyle.  İnşallah birlikte çok güzel işler yapacağız. Kovanlıktaki vatandaşlarımız, belediyecilik anlamında çok güzel hizmetler alıyor, almaya da devam edeceğiz. Devletimiz, zaten okulundan, yolundan, diğer kurumların hizmetlerine kadar gerekeni gayet güzel bir şekilde yapıyor” dedi.

Başkan Kalıntaş’ın sıcak karşılaması ve yakın ilgisi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Piraziz Kaymakam'ı Muhammed Üsame Soysal’da “Belediye başkanımızın çalışmalarını her biri birbirinden güzel. Bize gösterdikleri misafir severliklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Misafirler arasında İl Genel Meclisi üyeleri Cafer Mavi, Tecat Şahin, Piraziz Özel İdare Müdürü İrfan Beyaz ve Piraziz Jandarma komutanı hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.