Başkan Kılıçaslan’ın mutlu günü

GÜNDEM 27.06.2018 - 18:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2507+ kez okundu.
 

Başkan Kılıçaslan’ın mutlu günü

Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan, 29 Haziran Cuma ve 30 Haziran Cumartesi tarihlerinde hayatının en mutlu günlerini yaşayacak.
Başkan Kılıçaslan’ın biricik kızı Merve, yarın akşam saat 19.00’da Has Bahçe’de düzenlenecek kına gecesi ve Cumartesi akşamı saat 19.00-23.00 arasında New Jasmin Hotel’de organize edilecek düğünle hayatını Gökhan Tanır ile birleştirecek ve dünya evine girecek.  Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan, “Bu mutlu günümüzde tüm hemşehrilerimizi, dostlarımızı, sevenlerimizi yanımızda görmek, mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak bizleri fazlasıyla onurlandıracaktır. Düğün telaşesi arasında unuttuğumuz, ulaşamadığımız; eşimiz, dostumuz, arkadaşlarımız olabilir. Bütün hemşehrilerimizi, dostlarımızı, sevenlerimizi kına gecemize ve düğün törenimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.  
Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan, 29 Haziran Cuma ve 30 Haziran Cumartesi tarihlerinde hayatının en mutlu günlerini yaşayacak.

Başkan Kılıçaslan’ın biricik kızı Merve, yarın akşam saat 19.00’da Has Bahçe’de düzenlenecek kına gecesi ve Cumartesi akşamı saat 19.00-23.00 arasında New Jasmin Hotel’de organize edilecek düğünle hayatını Gökhan Tanır ile birleştirecek ve dünya evine girecek. 

Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan, “Bu mutlu günümüzde tüm hemşehrilerimizi, dostlarımızı, sevenlerimizi yanımızda görmek, mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak bizleri fazlasıyla onurlandıracaktır. Düğün telaşesi arasında unuttuğumuz, ulaşamadığımız; eşimiz, dostumuz, arkadaşlarımız olabilir. Bütün hemşehrilerimizi, dostlarımızı, sevenlerimizi kına gecemize ve düğün törenimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.