Başkan Memiş, gazetemizde

GÜNDEM 06.05.2019 - 17:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2925+ kez okundu.
 

Başkan Memiş, gazetemizde

Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, Başkan Yardımcısı Yalçın Kaya Böber, Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr. Saim Ocak, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştüler.
Başkan Memiş’in ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade eden gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, göstermiş oldukları nezaketten dolayı kendilerine teşekkür etti. Yıldız, Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş’e yeni görevinde başarılar dilerken, ‘Başkan olduğu bu dernekle İstanbul’da Giresunluları birleştirmeyi hedeflemesi gurur verici bir durumdur’ dedi. Başkan Memiş ise, “Bulancak’ın Dünya’ya açılan bir kapısı olan Yıldız Haber Gazetesi, Bulancak ilçemizi nasıl bir gururla habercilik sektörünü omuzlamış ise bizlerde İstanbul’daki Giresun Federasyonu olarak, İstanbul’da yaşayan Giresunlu kardeşlerimizin hasretliklerini, gurbet özlemlerini ve dostluklarını omuzlamayı hedefliyoruz. İnanıyor ki, Yıldız Haber Gazetesi ailesi bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklardır. Ben ve dernek üyelerimiz bu olayın bilincindeyiz” dedi.
Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, Başkan Yardımcısı Yalçın Kaya Böber, Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr. Saim Ocak, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüştüler.

Başkan Memiş’in ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade eden gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, göstermiş oldukları nezaketten dolayı kendilerine teşekkür etti.

Yıldız, Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş’e yeni görevinde başarılar dilerken, ‘Başkan olduğu bu dernekle İstanbul’da Giresunluları birleştirmeyi hedeflemesi gurur verici bir durumdur’ dedi.

Başkan Memiş ise, “Bulancak’ın Dünya’ya açılan bir kapısı olan Yıldız Haber Gazetesi, Bulancak ilçemizi nasıl bir gururla habercilik sektörünü omuzlamış ise bizlerde İstanbul’daki Giresun Federasyonu olarak, İstanbul’da yaşayan Giresunlu kardeşlerimizin hasretliklerini, gurbet özlemlerini ve dostluklarını omuzlamayı hedefliyoruz. İnanıyor ki, Yıldız Haber Gazetesi ailesi bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklardır. Ben ve dernek üyelerimiz bu olayın bilincindeyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.