Başkan Özdemir güven tazeledi

GÜNDEM 16.11.2017 - 15:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2705+ kez okundu.
 

Başkan Özdemir güven tazeledi

CHP Bulancak İlçe başkanlığı ve yönetim kurulu için yapılan genel kurul sonrası seçimlerden Reşat Nuri Özdemir listesi galip çıktı.
14 Kasım Salı günü Doğa Piknik Düğün salonunda CHP’lilerin büyük bir katılım gösterdiği genel kurulda gündeme geçmeden önce divan kurulu seçimi yapılarak divan kurulu başkanlığına Av. Gültekin Uzunalioğlu, üyeliğe Rehber Kesik ve Sebahattin Deniz seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra da gündeme geçildi. CHP Bulancak ilçe başkanlığının hesap raporları okunarak ibra edildi. İlçe başkanı Reşat Nuri Özdemir yaptığı konuşmada genel kurula katılanlara teşekkür ederek, ilk yerel seçimde belediyenin CHP'nin olması için çok çalışmak gerektiğini belirtti. Daha sonra Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Başkanı Necati Tığlı’da birer konuşma yaparak, "Bu günler Cumhuriyetimiz için zor günlerdir. AK Partinin ülkemizi 15 yılda getirdiği bu nokta artık kabul edilemez olmuştur. Yapılanların hepsi rant için yapılmış ve insanlarımız gün geçtikçe daha fazla yoksul hale gelmiştir. Ekonomi gittikçe batmış ve her gün zamlar yapılır hale gelmiştir. Biz CHP olarak bu karanlık günlerden çıkacağız ve ilk seçimlerde bütün ülke de önce belediyeler sonra da mecliste kurtulacağız. Bunun başlangıcı da Bulancak’tan başlayacaktır" dediler. Konuşmalardan sonra da CHP Bulancak ilçe başkanlık binasının alınmasında emeği geçenlere plaketleri takdim edildi. CHP Kadın Kolları Genel Başkan yardımcısı, Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı, eski milletvekili Eşref Karaibrahim, Av. Rüştü Kurt, Mustafa Çakır, Bulancak Belediyesi eski başkanı Öner Eriş, Giresun belediye eski başkanı Mehmet Işık, CHP il genel meclis üyeleri, ilçe başkanları, misafir olarak AK parti ilçe başkanı Necati Yıldırım, MHP  ilçe başkanı Erdoğan Işıkdemir, SP ilçe başkanı Mehmet Aybar’ın katıldığı genel kurul seçimlerine iki liste ile girildi. Yapılan oylama sonucunda seçime giren Doğan Eylem Mutlu’nun listesi 39 oy, mevcut Başkan Reşat Nuri Özdemir’in listesi ise 110 oy aldı. Güven tazeleyen Başkan Özdemir'in listesinde şu isimler yer aldı; Reşat Nuri Özdemir, Ahmet Akgün, Yasemin Demir, Bekir Henden, Nurten Karadeniz, Rehber Kesik, Ali Alp Konuralp, Bahtiyar Öztürk, Necmi Sıbıç, Erol Taş, Tarık Taşkın, Hayriye Gönül Uzunalioğlu, Yeliz Yaldız, Filiz Yıldırım.
CHP Bulancak İlçe başkanlığı ve yönetim kurulu için yapılan genel kurul sonrası seçimlerden Reşat Nuri Özdemir listesi galip çıktı.

14 Kasım Salı günü Doğa Piknik Düğün salonunda CHP’lilerin büyük bir katılım gösterdiği genel kurulda gündeme geçmeden önce divan kurulu seçimi yapılarak divan kurulu başkanlığına Av. Gültekin Uzunalioğlu, üyeliğe Rehber Kesik ve Sebahattin Deniz seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra da gündeme geçildi. CHP Bulancak ilçe başkanlığının hesap raporları okunarak ibra edildi. İlçe başkanı Reşat Nuri Özdemir yaptığı konuşmada genel kurula katılanlara teşekkür ederek, ilk yerel seçimde belediyenin CHP'nin olması için çok çalışmak gerektiğini belirtti.

Daha sonra Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Başkanı Necati Tığlı’da birer konuşma yaparak, "Bu günler Cumhuriyetimiz için zor günlerdir. AK Partinin ülkemizi 15 yılda getirdiği bu nokta artık kabul edilemez olmuştur. Yapılanların hepsi rant için yapılmış ve insanlarımız gün geçtikçe daha fazla yoksul hale gelmiştir. Ekonomi gittikçe batmış ve her gün zamlar yapılır hale gelmiştir. Biz CHP olarak bu karanlık günlerden çıkacağız ve ilk seçimlerde bütün ülke de önce belediyeler sonra da mecliste kurtulacağız. Bunun başlangıcı da Bulancak’tan başlayacaktır" dediler.

Konuşmalardan sonra da CHP Bulancak ilçe başkanlık binasının alınmasında emeği geçenlere plaketleri takdim edildi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkan yardımcısı, Gençlik Kolları Genel Başkan yardımcısı, eski milletvekili Eşref Karaibrahim, Av. Rüştü Kurt, Mustafa Çakır, Bulancak Belediyesi eski başkanı Öner Eriş, Giresun belediye eski başkanı Mehmet Işık, CHP il genel meclis üyeleri, ilçe başkanları, misafir olarak AK parti ilçe başkanı Necati Yıldırım, MHP  ilçe başkanı Erdoğan Işıkdemir, SP ilçe başkanı Mehmet Aybar’ın katıldığı genel kurul seçimlerine iki liste ile girildi.

Yapılan oylama sonucunda seçime giren Doğan Eylem Mutlu’nun listesi 39 oy, mevcut Başkan Reşat Nuri Özdemir’in listesi ise 110 oy aldı. Güven tazeleyen Başkan Özdemir'in listesinde şu isimler yer aldı; Reşat Nuri Özdemir, Ahmet Akgün, Yasemin Demir, Bekir Henden, Nurten Karadeniz, Rehber Kesik, Ali Alp Konuralp, Bahtiyar Öztürk, Necmi Sıbıç, Erol Taş, Tarık Taşkın, Hayriye Gönül Uzunalioğlu, Yeliz Yaldız, Filiz Yıldırım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.