BAŞKAN SIBIÇ ESNAFA BAYRAK DAĞITTI

SİYASET 23.04.2020 - 13:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2941+ kez okundu.
 

BAŞKAN SIBIÇ ESNAFA BAYRAK DAĞITTI

31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde aldığı oyların hakkını veren CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, Bulancak’ta esnaflara Türk Bayrağı dağıttı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bulancak’ta açık olan işyerlerine Türk Bayrağı dağıtan Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, “Bu bayram evlerimizi ve işyerlerimizi bayraklar ile süsleyelim” diyerek Türk Bayrağı dağıtımı gerçekleştirdi. Zorlu zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde vatandaşların yüzünde güzel bir tebessüme neden olan Başkan Sıbıç, “Ben 1 sene önce yapılan yerel seçimlerde Bulancaklı 11 bin 767 vatandaşımızın oylarını alarak seçimi çok az bir farkla kaybettim. Fakat bize gönül vererek, oylarını veren Bulancak halkımızın her zaman yanında olmaya devam ediyorum. Bu nedenle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yılında esnaf kardeşlerimize, sosyal mesafe kuralına uyarak işyerlerine asmaları için Türk Bayrağı dağıtımı yaptık. Ülkemize 100 yıllık Egemenlik ile birlikte nice yüzyıllar temenni ediyorum. 23 Nisan Kutlu olsun” dedi.

31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde aldığı oyların hakkını veren CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, Bulancak’ta esnaflara Türk Bayrağı dağıttı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bulancak’ta açık olan işyerlerine Türk Bayrağı dağıtan Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, “Bu bayram evlerimizi ve işyerlerimizi bayraklar ile süsleyelim” diyerek Türk Bayrağı dağıtımı gerçekleştirdi.

Zorlu zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde vatandaşların yüzünde güzel bir tebessüme neden olan Başkan Sıbıç, “Ben 1 sene önce yapılan yerel seçimlerde Bulancaklı 11 bin 767 vatandaşımızın oylarını alarak seçimi çok az bir farkla kaybettim. Fakat bize gönül vererek, oylarını veren Bulancak halkımızın her zaman yanında olmaya devam ediyorum. Bu nedenle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yılında esnaf kardeşlerimize, sosyal mesafe kuralına uyarak işyerlerine asmaları için Türk Bayrağı dağıtımı yaptık. Ülkemize 100 yıllık Egemenlik ile birlikte nice yüzyıllar temenni ediyorum. 23 Nisan Kutlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.