Başkan Şenlikoğlu çalışmalar hakkında bilgi aldı

GÜNDEM 24.04.2019 - 16:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2517+ kez okundu.
 

Başkan Şenlikoğlu çalışmalar hakkında bilgi aldı

Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu müdürlükleri ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi almaya devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Fen İşler Müdürlüğü Şantiyesini, Belediye Konservatuvarı ve Şehir Tiyatrosunu ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu bugün de Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Hayvanat Bahçesinde çalışan personellerle buluştu. Belediye Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurgun ile müdürlükleri gezen Başkan Şenlikoğlu’nu belediye çalışanları kapıda karşılarken, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminden zaferle ayrılan Başkan’ı tebrik edip çalışmalarında başarılar dilediler. Veteriner İşleri Müdürü Gürcan Oksal, Park Bahçeler Müdürü Fazıl Hıdımoğlu ve personelle sohbet eden Başkan Şenlikoğlu burada yaptığı konuşmada; ‘Giresun hepimizin doğduğu büyüdüğü ve sevdiği bir şehir. Biz göreve gelmeden öncede dedik sevdamız olan bu şehre hizmet etmek istiyoruz diye. Hepinizden isteğim sevdamız olan bu şehrin gelişmesi ve ilerlemesi adına özveri ile çalışmanız. Bundan sonraki süreçte geçmişten daha çok özverili çalışacağınıza inanıyorum. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ diye konuştu. Hayvanat bahçesi büyütülüp geliştirilecek Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu personelle buluşmasının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurgun ile Hayvanat Bahçesinin bulunduğu bölgede incelemeler yaparken, önümüzde süreçte hem Hayvanat Bahçesinin hem de Hayvan Barınağının geliştirilip modernize edileceğini müjdeledi. Başkan Şenlikoğlu; ‘’Hayvanat Bahçemizi ve Hayvan Barınağımızı daha geniş bir alana yayıp içeride ki sıkışıklığı önleyeceğiz. Gelen ziyaretçilerin daha nezih ferah ve geniş bir ortamda gezip dolaşmalarını sağlayacağız’’ diye konuştu.
Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu müdürlükleri ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Fen İşler Müdürlüğü Şantiyesini, Belediye Konservatuvarı ve Şehir Tiyatrosunu ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu bugün de Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Hayvanat Bahçesinde çalışan personellerle buluştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurgun ile müdürlükleri gezen Başkan Şenlikoğlu’nu belediye çalışanları kapıda karşılarken, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminden zaferle ayrılan Başkan’ı tebrik edip çalışmalarında başarılar dilediler.

Veteriner İşleri Müdürü Gürcan Oksal, Park Bahçeler Müdürü Fazıl Hıdımoğlu ve personelle sohbet eden Başkan Şenlikoğlu burada yaptığı konuşmada; ‘Giresun hepimizin doğduğu büyüdüğü ve sevdiği bir şehir. Biz göreve gelmeden öncede dedik sevdamız olan bu şehre hizmet etmek istiyoruz diye. Hepinizden isteğim sevdamız olan bu şehrin gelişmesi ve ilerlemesi adına özveri ile çalışmanız. Bundan sonraki süreçte geçmişten daha çok özverili çalışacağınıza inanıyorum. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ diye konuştu.

Hayvanat bahçesi büyütülüp geliştirilecek

Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu personelle buluşmasının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurgun ile Hayvanat Bahçesinin bulunduğu bölgede incelemeler yaparken, önümüzde süreçte hem Hayvanat Bahçesinin hem de Hayvan Barınağının geliştirilip modernize edileceğini müjdeledi. Başkan Şenlikoğlu; ‘’Hayvanat Bahçemizi ve Hayvan Barınağımızı daha geniş bir alana yayıp içeride ki sıkışıklığı önleyeceğiz. Gelen ziyaretçilerin daha nezih ferah ve geniş bir ortamda gezip dolaşmalarını sağlayacağız’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.