Başkan Şenlikoğlu ilgiden memnun

SİYASET 12.04.2019 - 18:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3217+ kez okundu.
 

Başkan Şenlikoğlu ilgiden memnun

Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu’na tebrik ziyaretleri devam ediyor.
8 Nisan 2019 Pazartesi günü belediye başkanlık görevini devralan Şenlikoğlu, bir taraftan belediye çalışmaları ile ilgili planlamalarını ve görüşmelerini sürdürürken, diğer taraftan da kendisini kutlamaya gelen vatandaşları, kurum ve kuruluş temsilcilerini kabul ediyor. Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu’nu ziyarete; Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Coşkun ve Rektör Yardımcıları, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Kara ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, İşkur İl Müdürü Mustafa Sarı, Giresun Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Ertuğrul Oksal ve Üyeleri, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Giresun Valiliği Kurum Müdürleri, Nizamiye Talebe Yurdu Yöneticileri, Ziraat Bankası Giresun Şube Müdürleri, Yalova Çotanakspor Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Şahin, Giresun Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Zeki Altundaş ve Yönetim Kurulu, Giresun Maraton Kulübü Başkanı Hakan Güngör ve Yönetim Kurulu geldi. Kendisini ziyarete gelen misafirlerine teşekkür eden Başkan Şenlikoğlu; “Ortak paydanın Giresun olduğunu, Giresun’un menfaatleri uğruna herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi.”
Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu’na tebrik ziyaretleri devam ediyor.
8 Nisan 2019 Pazartesi günü belediye başkanlık görevini devralan Şenlikoğlu, bir taraftan belediye çalışmaları ile ilgili planlamalarını ve görüşmelerini sürdürürken, diğer taraftan da kendisini kutlamaya gelen vatandaşları, kurum ve kuruluş temsilcilerini kabul ediyor.
Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu’nu ziyarete; Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Coşkun ve Rektör Yardımcıları, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Kara ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, İşkur İl Müdürü Mustafa Sarı, Giresun Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Ertuğrul Oksal ve Üyeleri, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Giresun Valiliği Kurum Müdürleri, Nizamiye Talebe Yurdu Yöneticileri, Ziraat Bankası Giresun Şube Müdürleri, Yalova Çotanakspor Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Şahin, Giresun Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Zeki Altundaş ve Yönetim Kurulu, Giresun Maraton Kulübü Başkanı Hakan Güngör ve Yönetim Kurulu geldi.
Kendisini ziyarete gelen misafirlerine teşekkür eden Başkan Şenlikoğlu; “Ortak paydanın Giresun olduğunu, Giresun’un menfaatleri uğruna herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.