Başkan Şenlikoğlu, meclisi topladı

SİYASET 11.04.2019 - 18:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2555+ kez okundu.
 

Başkan Şenlikoğlu, meclisi topladı

Yeni dönem Giresun Belediye Meclisi Başkan Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.
14 AK Parti, 13 CHP ve 4 MHP’li üyeden oluşan belediye meclisi toplantısında başkanvekili, katip üye ve komisyon üyelikleri seçimi yapıldı. Başkanvekilliklerine AK Parti ve MHP grubunun oy çokluğuyla MHP’den Hasan Yılmaz, AK Parti’den Salih Özdemir seçildi. Katip üyelikleri ise AK Parti’den Emrah Altıyaprak, Mahmut Kılıç, İsa Karaca, MHP’den Dursun Önde ve Hamdi Öztürk seçildi.
Yeni dönem Giresun Belediye Meclisi Başkan Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.
14 AK Parti, 13 CHP ve 4 MHP’li üyeden oluşan belediye meclisi toplantısında başkanvekili, katip üye ve komisyon üyelikleri seçimi yapıldı.
Başkanvekilliklerine AK Parti ve MHP grubunun oy çokluğuyla MHP’den Hasan Yılmaz, AK Parti’den Salih Özdemir seçildi.
Katip üyelikleri ise AK Parti’den Emrah Altıyaprak, Mahmut Kılıç, İsa Karaca, MHP’den Dursun Önde ve Hamdi Öztürk seçildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.