BAŞKAN ŞENLİKOĞLU MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

GÜNDEM 20.06.2019 - 17:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3451+ kez okundu.
 

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Merkez Mahalle Muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.
Hem mahalle sorunları dinlenildi hem de uygulanacak yeni sistemin altyapısı hakkında mahalle muhtarlarına bilgiler verildi. Konuşmalara başlanmadan önce Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan sunum gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıda şehir genelinde bulunan 28 mahallenin muhtarları katıldı. Kahvaltının ardından muhtarlara hitaben konuşan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Öncelikle buraya iştirak edip zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız demokrasiyle seçilerek görev yapan gönül adamlarıdır. Her şeyden önce ben sizleri çalışma arkadaşım olarak görüyorum. Şehrimiz için birlikte çalışacağız. Birbirimizin sıkıntılarını dertlerini paylaşarak çözüm üreteceğiz. Bu dönemde muhtarlık adına köklü değişimlerimiz oldu. Göreve gelir gelmez muhtarlık işleri şefliği adı altında faaliyet gösteren birimimizde değişiklik yaptık. Çalışmaların daha verimli daha hızlı ve daha kalite olması adına müdürlüğe çevirdik. Kurduğumuz Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ile birlikte artık elektronik bir yapıya geçiyoruz. Bu birim ile birlikte sistematik planlama doğrultusunda her mahalleye daha sağlıklı hizmet gelecek. Ben ve ekip arkadaşlarım sürekli mahalleleri geziyoruz sıkıntıları yerinde görüyoruz, bu sıkıntıların aşılması adına planlamalar yapıyoruz. Arkadaşlarımız muhtarlık adına çalışmaların elektronik sistemde daha etkin ilerlemesi adına çalışmalar yapıyorlar. En kısa sürede bunları aktif hale getireceğiz. Giresun halkı, hem siz muhtarlara hem de bize, sevdamız olan şehrimize hizmet etme fırsatı verdi. Biz bu göreve hizmet için talip olduk. El ele verip gerekirse gecemizi gündüzümüze katarak bu şehri hak ettiği yere getireceğiz” şeklinde konuştu. Başkan Şenlikoğlu’nun ardından söz alan Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Şahin, “Başkanımız göreve gelir gelmez yaptığı çalışmalar ile farkını yansıttı. Hangi taleple yanına gidersek gidelim elinden geleni yapıyor. Ben dernek başkanı olarak sistematik yapının kurulmasını olumlu buluyorum. Kendisine bizlere verdiği destek ve Giresun’un gelişmesi adına gösterdiği çabadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Toplantıya Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun yanı sıra yardımcıları Şerafettin Vurgun, Osman Öden, Muhtarlık İşleri Müdürü Elif Tekir, Fen İşleri Müdürü Ergun Altıyaprak, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Sedat Karabıçak, Park ve Bahçeler Müdürü Fazıl Hıdımoğlu, Temizlik İşleri Müdürü İsmail Demir ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü Koordinatörü Süleyman Şahin’de katıldı.  
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Merkez Mahalle Muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Hem mahalle sorunları dinlenildi hem de uygulanacak yeni sistemin altyapısı hakkında mahalle muhtarlarına bilgiler verildi. Konuşmalara başlanmadan önce Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan sunum gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantıda şehir genelinde bulunan 28 mahallenin muhtarları katıldı. Kahvaltının ardından muhtarlara hitaben konuşan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Öncelikle buraya iştirak edip zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız demokrasiyle seçilerek görev yapan gönül adamlarıdır. Her şeyden önce ben sizleri çalışma arkadaşım olarak görüyorum. Şehrimiz için birlikte çalışacağız. Birbirimizin sıkıntılarını dertlerini paylaşarak çözüm üreteceğiz. Bu dönemde muhtarlık adına köklü değişimlerimiz oldu. Göreve gelir gelmez muhtarlık işleri şefliği adı altında faaliyet gösteren birimimizde değişiklik yaptık. Çalışmaların daha verimli daha hızlı ve daha kalite olması adına müdürlüğe çevirdik. Kurduğumuz Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ile birlikte artık elektronik bir yapıya geçiyoruz. Bu birim ile birlikte sistematik planlama doğrultusunda her mahalleye daha sağlıklı hizmet gelecek. Ben ve ekip arkadaşlarım sürekli mahalleleri geziyoruz sıkıntıları yerinde görüyoruz, bu sıkıntıların aşılması adına planlamalar yapıyoruz. Arkadaşlarımız muhtarlık adına çalışmaların elektronik sistemde daha etkin ilerlemesi adına çalışmalar yapıyorlar. En kısa sürede bunları aktif hale getireceğiz. Giresun halkı, hem siz muhtarlara hem de bize, sevdamız olan şehrimize hizmet etme fırsatı verdi. Biz bu göreve hizmet için talip olduk. El ele verip gerekirse gecemizi gündüzümüze katarak bu şehri hak ettiği yere getireceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Şenlikoğlu’nun ardından söz alan Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Şahin, “Başkanımız göreve gelir gelmez yaptığı çalışmalar ile farkını yansıttı. Hangi taleple yanına gidersek gidelim elinden geleni yapıyor. Ben dernek başkanı olarak sistematik yapının kurulmasını olumlu buluyorum. Kendisine bizlere verdiği destek ve Giresun’un gelişmesi adına gösterdiği çabadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıya Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun yanı sıra yardımcıları Şerafettin Vurgun, Osman Öden, Muhtarlık İşleri Müdürü Elif Tekir, Fen İşleri Müdürü Ergun Altıyaprak, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Sedat Karabıçak, Park ve Bahçeler Müdürü Fazıl Hıdımoğlu, Temizlik İşleri Müdürü İsmail Demir ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü Koordinatörü Süleyman Şahin’de katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.