BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN SANAYİ ÇIKARMASI

SİYASET 25.10.2019 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3119+ kez okundu.
 

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN SANAYİ ÇIKARMASI

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Belediyesi tarafından geçtiğimiz haftalarda Büyük Sanayi Sitesinde başlatılan çalışmaları, yakından takip ederek yerinde incelemelerde bulundu.
Yapılan ziyaret ve incelemeler ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, sanayi sitemizin şehrin can damarı olduğunu, buradaki esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ederek bir takım sorunları yerinde görüp ve değerlendirmelerde bulunarak, belediye olarak esnafımızın her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Şenlikoğlu sözlerine şöyle devam etti: “ Sanayi Kooperatif Başkanımız tarafından sanayimizin genel durumu hakkında bilgiler aldık. Belediye olarak sanayi esnafımız ile ilgili bizlere gelen sorun ve sıkıntıları değerlendiriyoruz ve taleplerin giderilmesi için her zaman çalışıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda dere boyunca kaldırımların yeniden düzenlenmesi için çalışmalar başlattık. Büyük bir bölümü tamamlanan çalışmalarımız devam ediyor. Diğer bir çalışmamızda sanayi sitesine ulaşımı kolaylaştıracak yeni alternatif yol açma çalışması olacak. Sanayi sitesinin arka kısmında yeni bir yol açma çalışması yapmayı planlıyoruz. Açılacak yol sanayimizi direk Nihatbey Caddesi’ne bağlayacak. Bu çalışmamıza da kısa sürede başlayarak hayata geçireceğiz.” Başkan Şenlikoğlu’na yapmış olduğu incelemeler sırasında Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Muammer Usta, Fen İşleri Müdürü Ergun Altıyaprak ve bazı meclis üyeleri eşlik etti.
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Belediyesi tarafından geçtiğimiz haftalarda Büyük Sanayi Sitesinde başlatılan çalışmaları, yakından takip ederek yerinde incelemelerde bulundu.

Yapılan ziyaret ve incelemeler ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, sanayi sitemizin şehrin can damarı olduğunu, buradaki esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ederek bir takım sorunları yerinde görüp ve değerlendirmelerde bulunarak, belediye olarak esnafımızın her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

Şenlikoğlu sözlerine şöyle devam etti: “ Sanayi Kooperatif Başkanımız tarafından sanayimizin genel durumu hakkında bilgiler aldık. Belediye olarak sanayi esnafımız ile ilgili bizlere gelen sorun ve sıkıntıları değerlendiriyoruz ve taleplerin giderilmesi için her zaman çalışıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda dere boyunca kaldırımların yeniden düzenlenmesi için çalışmalar başlattık. Büyük bir bölümü tamamlanan çalışmalarımız devam ediyor. Diğer bir çalışmamızda sanayi sitesine ulaşımı kolaylaştıracak yeni alternatif yol açma çalışması olacak. Sanayi sitesinin arka kısmında yeni bir yol açma çalışması yapmayı planlıyoruz. Açılacak yol sanayimizi direk Nihatbey Caddesi’ne bağlayacak. Bu çalışmamıza da kısa sürede başlayarak hayata geçireceğiz.”

Başkan Şenlikoğlu’na yapmış olduğu incelemeler sırasında Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Muammer Usta, Fen İşleri Müdürü Ergun Altıyaprak ve bazı meclis üyeleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.