BAŞKAN ŞENLİKOĞLU VATANDAŞLARLA İÇ İÇE

GÜNDEM 30.06.2020 - 17:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3826+ kez okundu.
 

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU VATANDAŞLARLA İÇ İÇE

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
Şehrin farklı mahallelerindeki ziyaretlerinde esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunan ve bir kahveye uğrayan Başkan Şenlikoğlu, çay içip sohbet ederek vatandaşların öneri ve taleplerini yerinde dinledi. Belediyenin çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi veren Şenlikoğlu, istişareyi önemsediklerini belirterek, sorun ve şikâyetlerin sosyal medya hesapları, beyaz masa veya 444 4 028 nolu telefondan kendilerine ulaştırılmasını istedi. Esnafların isteklerini not alan Başkan Şenlikoğlu Giresun’u daha güzel, daha yaşanabilir bir kent haline birlikte getireceklerini belirterek: “Ekonomimizin can damarı olan esnaflarlarımızla istişareye devem edeceğiz. Giresunumuza en iyi konuma getirme çalışması ve çabası içerisindeyiz. Bize düşen görev neyse onu yerine getirmeye hazırız. Yeter ki esnafımızın işi iyi olsun halkımızın yüzü gülsün.” dedi. Esnaflar ise Başkan Şenlikoğlu’nun sürekli halkın içerisinde olduğunu belirterek ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Şehrin farklı mahallelerindeki ziyaretlerinde esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunan ve bir kahveye uğrayan Başkan Şenlikoğlu, çay içip sohbet ederek vatandaşların öneri ve taleplerini yerinde dinledi.

Belediyenin çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi veren Şenlikoğlu, istişareyi önemsediklerini belirterek, sorun ve şikâyetlerin sosyal medya hesapları, beyaz masa veya 444 4 028 nolu telefondan kendilerine ulaştırılmasını istedi.

Esnafların isteklerini not alan Başkan Şenlikoğlu Giresun’u daha güzel, daha yaşanabilir bir kent haline birlikte getireceklerini belirterek: “Ekonomimizin can damarı olan esnaflarlarımızla istişareye devem edeceğiz. Giresunumuza en iyi konuma getirme çalışması ve çabası içerisindeyiz. Bize düşen görev neyse onu yerine getirmeye hazırız. Yeter ki esnafımızın işi iyi olsun halkımızın yüzü gülsün.” dedi.

Esnaflar ise Başkan Şenlikoğlu’nun sürekli halkın içerisinde olduğunu belirterek ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.